flotte mænd

Hverdag

Disse Instagramprofiler giver dig flotte mænd i dit feed

Mathilde Brandborg

Af Mathilde Brandborg Skrevet den maj 16, 2018

Lad os bruge Instagram fornuftigt – lad os kigge på nogle flotte mænd.

Instagram er fyldt med billeder af modelagtige kvindemennesker, som vi i stilhed hater lidt på, fordi vi inderst inde godt kunne tænke os at låne deres sixpack lidt. Men vi ved jo godt, at man i bund og grund bliver mest glad af kage og ikke af kålsmoothie.

…Forresten vil jeg gerne lige knytte en kommentar til disse billeder af uopnåelige mennesker: Forleden faldt jeg over et billede af en smuk, ung kvinde, og mit makeupartistøje spottede med det samme, at hendes abs var malede på med makeup, altså som en form for contour. Det er jo også en helt fair ting! Men det er vigtigt at huske, at det kan medvirke til at skabe et negativt selvbillede, hvis du går rundt og tror, at alle de der billeder repræsenterer virkeligheden.

SÅ! I stedet for at skamme os over de kager, vi spiser, synes jeg, at vi skal bruge Instagram til noget fornuftigt: Flotte mænd. Jeg har samlet creme de la creme af Instagrams eyecandy, og her kommer altså en liste over de profiler, du bliver nødt til at følge lige nu.

1. Dilfs_of_disneyland

Du drømmer ikke – det er for real. Profilens koncept er simpelthen at samle billeder af flotte mænd med deres børn i Disneyland. JA TAK. Blandt profilens mest brugte hashtags finder du blandt andet: #strollermeat, #strollerpushingarms og #babywearingdad. Tjek profilen på: dilfs_of_disneyland

dilfsofdisneyland