Piger har tre gange mindre fritid end fyre

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Jep, den er god nok. En undersøgelse viser, at piger har RET meget mindre fritid end fyre. Det skriver Pretty 52. Hvis du bor sammen med en doven kæreste, er du måske enig? Og måske er din kæreste slet ikke doven – men du ender alligevel med at have mindre fritid, end han har?

Der er selvfølgelig nogle kvinder, der er dårlige til at multitaske. Men der er altså også ret mange, der altså er BEDRE til at multitaske end fyre. Og det kan måske have noget at gøre med, at piger altså ender med at have mindre fritid end fyre. Det har altså IKKE nødvendigvis noget at gøre med, at din kæreste er mere doven end dig.

Læs også: Fyre, der gør rent, har mindre sex

Er han doven, eller har du for travlt?

Vitaminfirmaet Pink Cloud Beauty Co. spurgte 2000 briter i alderen 21 til 55 år om deres fritid. Og nu bliver det vildt: De adspurgte kvinder fortalte nemlig, at de kun bruger 48 minutter om ugen på at slappe af. 48 minutter! Det er godt nok ikke meget. Og her lå fyrene altså lidt lunere i svinget. De fortalte nemlig, at de bruger knap to timer om ugen på … Ja, ingenting.

Men det stopper altså slet ikke her. Hele 91 procent af kvinderne følte sig stressede af deres forpligtelser. Og over en tredjedel af kvinderne følte, at de ikke fik nok fra hånden – selvom de altså ikke engang brugte en enkelt time på at slappe af i løbet af en uge.

Hvad pokker handler det her om? Er du perfektionist? Er din kæreste doven? Eller er kønsfordelingen faktisk slet ikke så udviklet, som vi går og tænker? Hvis din kæreste er lidt doven og ikke hjælper nok til derhjemme, kan I måske prøve at snakke om det. Og hvis det handler om, at du skal lege supermenneske og nå at have et pletfrit hjem, lækre måltider hver aften, det perfekte job og KUN få 12-taller på studiet … Så skal du måske tage en slapper.

Husk, at der skal være tid til afslapning og hygge. Det er jo der, du lader op til at være den seje kvinde, du går rundt og er.

Læs også: 3 tegn på, at du stiller ALT for høje krav til dig selv