Hvordan bliver man ølanmelder?

Hverdag

Drik øl hver fredag, og få løn for det

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den september 28, 2017

Var det noget med at tjene penge på at sidde og drikke øl i nogle timer? Sådan som en slags ølanmelder. Det lyder da rimelig luksus, ikke? Ja, vi ville også ønske, det var vin i stedet, men nogle gange må man jo nøjes… Vil du gerne vide, hvordan i alverden det kan lade sig gøre? Så læs med.

Flyt til England

Ja, først og fremmest kræver det, at du flytter til England, for du må jo derhen, hvor jobbet er. Men måske er det det værd? Det er i hvert fald i England, du kan søge jobbet, som er slået op på LinkedIn af Meantime Brewing Company i London. Jobbet går ud på at smage på nye og innovative øl og anmelde dem bagefter. Så du skal simpelthen være ølanmelder, hvis du får jobbet.

Tre timers ølsmagning

Du skal drikke øl i tre timer hver fredag morgen på bryggeriet i Greenwich. Og så gælder det om at diskutere øllene og fortælle, hvad du synes. Når nu det kun er tre timer én gang om ugen, har du nok brug for et ekstrajob, hvis du skal leve af det. Ellers kan det måske være et studiejob? Det er da smart! Tag din uddannelse i London, og så har du sikret et studiejob. Det må da også se fantastisk ud på CV’et.

Vil du prøve lykken? Så tjek jobopslaget ud lige her.

 

Kilde: Metro

Mere om