Du ved, at DU er venindegruppens partyqueen, når …

Er du venindegruppens partyqueen? Find ud af det her.

author
Annemarie Friis Persson

Der findes flere forskellige venindetyper, som du helt sikkert kender fra din egen venindegruppe. Der er moren, der er den fornuftige, der er den kreative, der er humørbomben, og så er der veninden, der går meget i byen. Den såkaldte partyqueen. Er du i tvivl om, hvem venindegruppens partyqueen er? Så er det måske dig! Find ud af det her.

Hvis du kan nikke genkendende til flere af disse punkter, er du HELT SIKKERT venindegruppens partyqueen.

Læs også: 7 venindetyper, du kender fra din egen venindegruppe, når I er i byen

1 … dine veninder kalder dig alkoholiker

Eller dranker … Ja, du går meget i byen. Og ja, du er glad for alkohol. Men du drikker jo ikke hver dag. Kun torsdag, fredag og lørdag …

2 … du har kort til samtlige klubber

Du gider ikke at betale for at komme ind nogle steder. Det ville hurtigt blive dyrt, når du tager i byen mindst tre dage om ugen. Heldigvis har du kort til samtlige klubber, så du og dine veninder kan komme gratis ind.

3 … du siger altid: “Jeg er ikke fuld”

ALLE i jeres venindegruppe ved, at du har fået lidt for mange drinks … inklusiv dig selv. Men det indrømmer du selvfølgelig ALDRIG. Du er jo ruti.

4 … du ikke kan huske noget efter en bytur

Du er helt sikkert venindegruppens partyqueen, hvis du hverken kan huske, hvor du og dine veninder har været henne, hvem du har snakket med, eller hvordan du er kommet hjem. Så ved du, at det har været en god bytur!

5 … du er venner med promoterne, dørmændene og bartenderne

Som venindegruppens partyqueen kender du selvfølgelig alle i nattelivet, og det nyder du og dine veninder godt af, for eksempel “pigeborde”.

6 … du ender med hovedet i lokummet

Som venindegruppens partyqueen kan du ikke undgå at drikke et shot tequila eller 10 for meget en gang imellem, og så ender du altså med hovedet i lokummet. Men det stopper dig ikke! Du har det nemlig altid meeeeget bedre bagefter.

7 … du lukker klubben

Du er altid den sidste af dine veninder, der er tilbage på klubben. Også selvom klokken er otte om morgenen, og du skal på arbejde dagen efter.

8 … du ejer ikke andet end festtøj

Du lever for weekenderne, og det kan ses på din garderobe. Der er nemlig ikke andet end korte kjoler, toppe og stilletter at finde i dit skab.

9 … du er offer for dine veninders drillerier

Som venindegruppens partyqueen fungerer du også som underholdningen i jeres venindegruppe. Derfor er du ofte offer for dine veninders drillerier. Du underholder dem især med alle de “dumme” ting, du har gjort, når har været fuld. Med dig keder man sig aldrig.

10 … du har ALTID tømmermænd om søndagen

Tre dages druk kan mærkes på både krop og sjæl. Heldigvis kender du alle tricksene for at undgå de værste tømmermænd.

Læs også: 12 ting, du kender, hvis du er moren i jeres venindegruppe