Du ved, du er venindegruppens wing woman, når …

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

I har alle forskellige roller i jeres venindegruppe. Nogle er venindegruppens datingekspert og andre er venindegruppens partyqueen. Tænker du, at du har trukket loddet som venindegruppens wing woman? Jamen, så kender du helt sikkert de her syv, klassiske scenarier for en dygtig wing woman.

Læs også: Her er 10 venindetyper, du helt sikkert kender

1 … du har styr på alle dine veninders typer

Caroline er til latinofyre, Emma er betaget af surfertypen og Anne vil bare gerne have fingrene i en bad boy. Du har selvfølgelig fuldstændig styr på alle dine veninders præferencer, når det gælder fyre.

2 … du altid scanner et rum for potentielle fyre

Når du træder ind i et rum med dit squad, så scanner du lige rummet med det samme for potentielle kommende kærester til dine veninder. Det er trods alt nogle, du ender med at skulle bruge RET meget tid på at snakke med i løbet af aftenen.

3 … du var den første, der snakkede med din venindes kæreste

Det er ikke for sjov, at du kaldes venindegruppens wing woman. Hvis man ser tilbage på alle dine veninders kærester og ekskærester, så var det faktisk DIG, der snakkede med dem først. Ikke, fordi du prøvede at score dem til dig selv først. Næ, du kontrollerede bare lige, om det overhovedet var noget, dine veninder burde bruge deres tid på. Sådan en slags veninde er du nemlig. Forhåbentlig husker de dig i deres tale til brylluppet.

Læs også: 6 piger afslører de klammeste ting, de holder hemmeligt for deres kærester

4 … du på ingen måde er genert

Det nytter ikke noget at være genert, når man er venindegruppens wing woman. Du har et vigtigt job, der skal udføres, og så nytter det ikke noget, hvis du tænker for meget over, hvordan du fremstår. Skal din veninde have fingrene i den fyr eller ej? Så er det bare om at få sat dem sammen – intet problem for dig .

5 … det egentlig er dig, der er årsagen til alle de gratis drinks

Det kan godt være, at I får gratis drinks, fordi ham fyren gerne vil score din veninde. MEN hvis det ikke havde været for dig, så var de slet ikke kommet til at snakke sammen. Så hvem er det, dine veninder burde takke for gratis drinks? DIG! Det er DIG, de burde takke!

Læs også: Her er den RIGTIGE årsag til, at I er bedste veninder

6 … flere af dine veninder kan takke dig for, at de har en kæreste

Hvis du blev betalt for at agere venindegruppens wing woman, ville du være stinkende rig. Dit Kirsten Giftekniv-CV er efterhånden utrooolig langt. Okay, der har også været ret mange kiksere igennem tiden, men det behøver vi ikke snakke om …

7 … du bedre kan lide at finde fyre til dine veninder end dig selv

En psykologtype ville måske påpege, at du bruger al for meget tid på at finde kærester til dine veninder, og det er et tegn på, at du undgår, at nogen potentiel kæreste kommer for tæt på dig. Meeen, det gider vi selvfølgelig ikke tale om.

Læs også: Såden får du den ULTIMATIVE bytur med dine veninder