Du ved, I er bedste veninder, når …

Hvis du ved, hvordan det er at være bedste veninder, kender du disse punkter

author
Emilia Jacobsen

Har du en bedste veninde? Hvis du har, er der ingen tvivl om, at I har gennemgået alverdens ting og sager sammen, og at I til hver en tid vil gå gennem ild og vand for hinanden. Har vi ikke ret? Men altså, hvis I virkelig ved, hvordan det er at være bedste veninder, så genkender du helt sikkert jeres venskab i disse punkter.

Læs også: Den ultimative bucket list for bedste veninder

… I afslutter hinandens sætninger

Faktisk er det nærmest, som om I har samme hjerne nogle gange. Det skræmmer jer lidt, men det er også ret fedt at være SÅ tætte, at det kan lade sig gøre, ikke?

… I OFTE savner hinanden

I kan sagtens komme til at savne hinanden, selvom I så hinanden i går. At være bedste veninder ER bare noget helt specielt, og derfor kan savnet snildt komme hurtigere end med andre.

… I altid har noget at snakke om

Det HAR I virkelig! I kan jo nærmest blive helt trætte i ørerne. Ej pjat, det kan I ikke.

… I har laaaaange telefonsamtaler

Apropos at snakke meget …

… I ALTID er der for hinanden

I kommer bogstavelig talt løbende med det samme, hvis den anden har brug for det. Det er jo SÅ skønt at vide, at man har sådan en god veninde i sit liv.

… I aldrig får for meget af hinanden

Din bedste veninde er bare aldrig hende, du ikke orker at se. Ja, sorry, men sådan har alle det altså bare med nogle mennesker. Men det gælder i hvert fald IKKE din bedste veninde. Hende kunne du være sammen med 24/7, hvis det skulle være.

… I altid kan grine sammen

Hvis der er nogen, der ALTID kan få dig til at grine, så er det altså hende. Og omvendt.

… I stoler blindt på hinanden

At være bedste veninder medfører også en KÆMPE tillid. I kunne nemlig aldrig drømme om at gøre den anden fortræd, og det gør altså, at I stoler 100 procent på hinanden.

… I ikke tager hinanden for givet

Det kan godt være, I altid er der for hinanden, og at I stoler på hinanden, men det er ikke bare noget, I forventer. I sætter også begge to kæmpestor pris på det og husker at fortælle hinanden det.

… I altid kan finde tid til at ses

Du har måske en presset uge, men du vil evigt og altid kunne finde rum til at se din bedste veninde. Om det så bare lige er en halv time mellem andre aftaler.

… I fortæller hinanden de mindste ting

Jep, det kan nemlig sagtens være så små ting, at de er ret ligegyldige. Sådan er det altså bare at være bedste veninder – man må lægge øre til meget, og man har ikke det mindste imod det.

… det bedste, I ved, er at være bedste veninder

Gode bedste veninder hænger ikke på træerne. Det finder man ud af gennem livet, hvor man måske når at have et par stykker. Derfor er I også udmærket klar over, at I skal holde fast i hinanden, når nu I har fundet hinanden. I VED nemlig godt, at det er det fedeste at være hinandens bedste veninde.

Læs også: 8 film fra Netflix, du bare MÅ se sammen med din bedste veninde