Elsker du rødvin og chokolade? Nu kan du få rødvin med chokoladesmag

Kan man virkelig få rødvin med chokoladesmag? Ja, det kan man faktisk. Se bare her.

author
Anja Bruneskjold

Vi er virkelig mange, der eeeelsker chokolade. Og det er ret heldigt, når nu vi ved, hvor sundt det er. Men vi er altså også ret vilde med rødvin. Har du det også sådan? Så vil du helt sikkert elske denne rødvin med chokoladesmag.

Rødvin med chokoladesmag – ja tak

Supermarkedskæden Aldi sælger i anledning af valentinsdag en lækker rødvin med chokoladesmag. Yes, det kan jo KUN være lækkert! Og du har selvfølgelig gættet rigtigt … En rødvin med chokoladesmag er naturligvis noget, man kun kan købe i USA. Men hvis du snart skal af sted, så skal du da heeelt sikkert smage den. Den skulle smage VIRKELIG godt – men hvem havde også regnet med andet? Rødvin og chokolade. Sammen. Mums!

Noget tyder i øvrigt på, at den lækre rødvin med chokoladesmag er virkelig populær. Flere hjemmesider HAR nemlig forhandlet vinen – men den er simpelthen ikke længere på lager nogle steder. Vi krydser fingre for, at du skal til USA, så du kan smutte en tur forbi Aldi.

Hvis du ikke er en af de heldige, der skal en tur til USA, kan du måske i stedet købe en flaske af din favoritrødvin OG en plade af din yndlingschokolade. Og nej, det er naturligvis ikke heeelt det samme. Men det er da bedre end ingenting – og stadig ret lækkert.

Hvis du derimod havde planlagt at drikke rødvin med chokoladessmag på valentinsdag, og du IKKE skal ud at rejse, kan du stensikkert finde på noget andet sjovt at lave. Hvad med at se en af disse fem frække film på Netflix? Hvis du er født i et af disse tre stjernetegn, så lover vi i hvert fald, at du får den BEDSTE valentinsdag ever.

SKÅÅÅÅL i rødvin med chokoladesmag!