En Disney-drøm bliver til virkelighed: Se ALLE Disney-film online ET sted

Nu kan du se Disney-film online, og det er alle sammen

author
Mathias Hau Nørgaard
Vi er og bliver en sucker for Disney-film, er du ikke også? Så er drømmen i hvert fald at snuppe skålen med bland selv-slik, lægge dig i sofaen og se Disney-film online hele weekenden. Og den drøm kan altså blive til virkelighed nu, fordi Disney snart lancerer streamingtjenesten Disney+. Læs også: Denne Disney-film passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Nu kan du se Disney-film online dagen lang

Det plejer at være praktisk talt umuligt at få lov til at se Disney-film online. Men det vil snart blive lavet helt om. Disney åbner nemlig op for sin egen streamingtjeneste Disney+, og den vil ikke kun indeholde spændende nye serier og film. Den vil OGSÅ rumme samtlige gamle Disney-klassikere, skriver Polygon. Ej, hvor vi glæder os til at gå på opdagelse i alle de gode, gamle Disney-klassikere.

Nye og eksklusive titler

“Captain Marvel”, som er de populære superheltefilm, er et eksempel på de nyere film, man kan se på Disney+. Men der kommer altså også helt nye serier, som du KUN kan se på den her streamingtjeneste.

Hvornår kan du se Disney-filmene?

Er du den største Disney-fan i verden? Så har du nok set samtlige 117 titler (ja, der er rent faktisk 117 Disney-film) produceret af Disneys selskaber. Meeeeen nu kan du altså snart gense dem alle sammen! Vi ved endnu ikke præcis, hvornår Disney+ går i luften, men det er ret sandsynligt, at det bliver i år. Men så er der bare lidt tvivl om, om streamingtjenesten kommer til Danmark lige med det samme også.