Er det her den mest ulækre film på Netflix?

Foto/ Netflix

author
Mathias Hau Nørgaard

Det her KAN godt være den mest ulækre film på Netflix. Vi synes i hvert fald, at traileren er reeet klam.
Eller også er det bare, fordi vi synes, at insekter kan være VIRKELIG ulækre – og det er denne film altså spækket med.
Har du det også sådan? For så kan det godt være, at denne ret så ulækre film på Netflix i virkeligheden slet ikke er noget for dig.

Det drejer sig om filmen The Perfection. Og ja, der er der insekter ALLE vegne – hvor de virkelig ikke burde være. Under huden. I munden. Steder, hvor man i hvert fald absolut IKKE ønsker, der skal kravle insekter rundt.

Læs også: Denne Netflix-gyser kan rent faktisk gøre dig syg

Kryb og afhuggede lemmer

Har set filmen Get Out? Her var kæresten (Allison Williams) altså reeet creepy. Og yes, hun spiller nu hovedrollen i The Perfection. Det er jo, som om det alene gør The Perfection til den mest ulækre film på Netflix – insekter eller ej.

I traileren, til hvad der måske bliver den mest ulækre film på Netflix, ser vi to kvinder på en gåtur. Den ene, Charlotte (som er spillet af Allison Williams), ser ud til at have det fint. Men der er altså noget helt galt med Elizabeth (Logan Browning). Noget VIRKELIG galt!
For i Elizabeths højre arm er der nemlig noget, som kribler og krabler. Måske har du allerede gættet, hvad det er … Ja, små insekter kravler nemlig rundt indenunder huden på hende. SÅ klamt! Og der er nu kun én ting at gøre – armen skal hugges af, og det kan næsten ikke gå hurtigt nok.

Gyseren kommer til det amerikanske Netflix d. 24. maj, og vi håber, den kommer til Danmark umiddelbart efter.
Er du også helt vild med gysere? Men kan du heller ikke vente til The Perfection kommer? Så vil disse seks gyserfilm på Netflix måske være gode at bruge ventetiden på.

Se den creepy trailer til The Perfection her:

Læs også: Kan du se disse 13 gysere UDEN af få chok?