Er det her verdens bedste job? Få penge for at se fede film

Med dette job kan du få penge for at se film

author
Mette Pabst

Kunne du tænke dig at have et job, hvor du simpelthen kan få penge for at se film? Det lyder altså næsten for godt til at være sandt – men den er god nok!

Nogle gange er der ret vilde jobmuligheder derude. Du kan for eksempel blive betalt for at drikke gin og rejse jorden rundt. Og nu er der så et nyt, fedt job derude: Få penge for at se film. Det er da lige drømmejobbet at få penge for at hygge på sofaen med popcorn og film, er det ikke?

Over 40 timers film

Det er hjemmesiden CableTV, der er klar med det perfekte job til alle filmelskere. Og folk fra hele verden kan ansøge – men du skal skynde dig, for fristen er lige om hjørnet.

Det er desværre ikke sådan, at du helt selv kan bestemme, hvad det er for nogle film, du skal se. For jobbet består i at se 40 kendte superheltefilm op til premieren på den nye superheltefilm Avengers: Endgame.

Så du skal altså være ret glad for superhelte, hvis det her job skal være noget for dig. Det er film som Iron Man-filmene, Guardians of the Galayxy-filmene, Thor-filmene, Spider Man-filmene og Black Panther. Altså alle kendte Blockbuster-film, vi normalt ser, når vi hygger os i weekenden med veninderne eller kæresten.

Hvis du får jobbet, så er der 20 film, du skal se. Det er over 40 timer film med superhelte. Så du skal have popcornene og colaen klar!

Læs også: DETTE job burde du have ifølge dit stjernetegn

Hvad er lønnen, når nu du kan få penge for at se film?

Tjoh, lønnen er på 6.500 kroner. Det er måske ikke prangende, men omvendt så er det altså penge, du får for at se film. Det er vel riiimelig nemme penge? Det eneste jobbet kræver er, at du udover at elske film med superhelte også skal være god på sociale medier, for du skal poste om filmene på sociale medier, mens du ser dem.

Hvis du synes, det lyder som verdens bedste job – og det gør det jo, så kan du ansøge lige her.

Læs også: 6 jobs til dig, der elsker at rejse

Artikelbillede: AP / Ritzau Scanpix