Sådan får du den ULTIMATIVE bytur med dine veninder

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

I har haft MEGAmange sjove byture. Meeen der har også været dem, som var mindre uforglemmelige. Hvor festen går død, inden den starter, og i stedet for at ende på dansegulvet som planlagt ligger du i sengen med en kebab inden klokken et. Det er bare så øv!
Men nu får du guiden til, hvordan du og dine veninder får den bedste bytur.

Læs også: Bucket list: 22 ting, du og din veninde bare SKAL have prøvet på en bytur

Optakten

1. Gør jer klar sammen

Lad der gå ægte Greese-stemning i den, og brug tid på at gøre jer klar sammen. Smid noget godt musik på, og nyd et glas vin, imens I ordner hår og giver gode råd til hinandens outfits.

2. Planlægningen

Klokken slår tolv, I er godt kørende og klar til at danse. MEN! Hvor skal I tage hen? Din ene veninde vil gerne ud og danse salsa, du er selv klar på billiard på baren, og din anden veninde vil på diskotek og møde fyre. Det kan dræbe enhver bytur ikke at ane, hvor man skal tage hen. Så sørg for, inden I bliver fulde, at have aftalt, hvor turen går hen. I kan eventuelt planlægge fem steder, som I synes, kunne være sjove. Og sæt dem i rækkefølge så I altid har en back-up, hvis det første sted er dødt.

3. Drinks & Dinner

I stedet for at smide en hurtig rugbrødsmad indenbords og så sigte direkte efter shotsflasken så lav en venindedate. Det skaber den helt rette stemning at lave noget virkelig skøn mad sammen. Start derefter festen hjemme på ægte club-maner med lækre drinks. Mangler du inspiration til drinks, så prøv vores opskrift på Mojito med Champagne, som selv den bedste bartender vil misunde.

Paaarty

1. Hav det sjovt

For at få den bedste bytur med dine veninder er det vigtig, at I er opmærksomme på hinanden. Hvis I er mange af sted, så kan I nemt blive væk fra hinanden. Eller måske den ene veninde føler sig udenfor og ender med at smutte hjem. Det er sjovere, hvis I sammen sørger for, at alle har det godt og føler sig inkluderet.

2. Drik …

… VAND! Glem ikke at få noget vand , når du også drikker alkohol. Det mindsker både dine tømmermænd dagen efter, men det gør også, at du ikke går kold midt i festen.

3. Undgå nederen stemning

Når alkoholen træder ind, så føles det oplagt at snakke om dengang, din veninde gjorde “det der vildt uretfærdige”, som I aldrig rigtig fik talt om. Et godt råd: lad være! For det første sætter det en dæmper på jeres aften, og for det andet vil ingen af jer drage nytte af sådan en snak, mens I er fulde. Nyd en fed aften, og gem alvorssnakken til dagen efter, hvor den rent faktisk kan blive konstruktiv – hvis du da stadig finder den nødvendig … Måske det bare var alkoholen, der spillede dig et puds.

Dagen derpå

Hvem siger, at tømmermænd SKAL være forfærdelige? Du ved jo, at I kommer til at have hovedpine og ligge på langs hele dagen. Så udnyt muligheden – lav en veninde-hygge-dag.

1. Vær forberedt

Sørg for, allerede dagen før, at have alt det nødvendige til at pleje tømmermændene. Så få købt: hovedpinepiller, sodavand, snacks og så videre i STORE mængder.

2. Underholdningen

Smid jer i sengen eller på sofaen, og put jer under dynerne. For nu står den på filmmaraton. Det kan være, at I skal gense ynglingsserien eller holde kærlighedsfilms-kavalkade. Hvis du mangler inspiration, så tjek denne liste over de ti bedste tøsefilm.

3. Tømmermænd-cravings

Burger, sushi, pizza? Åhhh, du har lyst til det hele, når du har tømmermænd. Men når du fejrer tømmermændsdag med veninderne, så er I jo flere om at dele – så du behøver altså ikke kun vælge én ting.

Læs også: 7 venindetyper, du kender fra din egen venindegruppe, når I er i byen