VIDEO: Få opskrift på lækker koldskål-cheesecake til sommervarmen

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er der noget bedre end at spise lækker koldskål om sommeren? Når termometeret viser over 25 grader, har du nok ikke ALLERmest lyst til en gang stegt flæsk med persillesovs. Vi ved i hvert fald, at der ryger væsentligt mere koldskål ned, når det er sommer. Derfor skulle vi selvfølgelig prøve at lave en lækker koldskål-cheesecake. Server den for dine bedste veninder i skyggen – og måske med et koldt glas rosé til?

Læs også: 10 ting, der er det værste ved at være kvinde om sommeren

Se, hvordan du laver den lækre cheesecake herunder:

Koldskål-cheesecake

Koldskål er lækkert i sommervarmen, så hvorfor ikke prøve denne lækre koldskål-cheesecake? 🤤😍🍰Få opskriften lige her: https://bit.ly/2YqGQWc

Posted by Shero on Monday, July 29, 2019

Det skal du bruge

Opskriften passer til en springform på 18 cm

Bund

  • 125 g kammerjunkere
  • 75 g smeltet smør

Ostemasse

  • 5 deciliter koldskål
  • 1 deciliter sukker
  • 200 g flødeost
  • 8 blade husblas

Pynt

  • Jordbær eller kammerjunkere

Sådan gør du

Det første, du skal gøre for at lave din koldskål-cheesecake, er at knuse kammerjunkerne. Det kan let gøres ved at putte dem i en frysepose og banke på posen med en grydeske eller en kagerulle. Du kan også blende dem – vi gad bare ikke den ekstra opvask i varmen!

Derefter tilsætter du smeltet smør og rører godt rundt. Snup en springform, kom bagepapir i bunden, og mas din blanding på plads med en ske eller bunden af et glas. Sæt din bund på køl, imens du forbereder ostemassen.

Udblød husblassen i koldt vand i 5-10 minutter. Vrid den herefter, og varm den i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Hæld din koldskål i en skål, og tilsæt sukker. Hæld koldskål og sukker i den nedkølede husblas. Pisk flødeost i din blanding, til det er en ensartet masse.

Fordel massen ovenpå din bund, og sæt på køl i mindst 24 timer. Hvis du har travlt, kan du fryse din koldskål-cheesecake. Skyl, rens og halver dine jordbær og pynt din koldskål-cheesecake med dem. Du kan også pynte med kammerjunkere.

Og så er det ellers bare om at nyde den dejlige sommervarme i selskab med dine bedste veninder og verdens lækreste koldskål-cheesecake. Enjoy!

Læs også: Sådan laver du en nem Strawberry Daiquiri med Sun Lolly