Dette får dig til at virke mere tiltrækkende

Hvordan bliver jeg mere tiltrækkende?

author
Rebeca Pons

Vi ønsker alle at være den bedste version af os selv, give et godt førstehåndsindtryk og fremstå som en tiltrækkende person. Men hvad er opskriften egentlig på det? Den får du her. Men husk, at du er allermest tiltrækkende, når du er dig selv.

1 Smil

Husk nu at smile. Du bliver nemlig  meget mere tiltrækkende, når du smiler. Et smil inviterer folk over for at sige hej, da smilende mennesker virker langt mindre truende, end folk der ser vrede ud. Det giver god mening, så smil nu for pokker!

2 Hav styr på håret

Håret er noget af det første man lægger mærke til dig ved dig. Derfor duer det ikke, hvis dit hår ser fedtet og rodet ud. Pænt hår sender de rigtige signaler, så prioriter tiden til at fikse din frisure om morgenen – det vil være det hele værd!

3 Hold øjenkontakt

Hvis du har travlt med at se alle andre steder hen, virker du flyvsk og utroværdig. Folk, der står og kigger ned på deres sko eller deres negle, virker som om de skjuler noget. Hold øjenkontakten. Så gør folk det samme.

4 Gå med selvtillid

Hold hovedet og øjne højt og slap af i kroppen. Sådan går du med selvtillid. Lad være med at gå for langsomt, men du skal heller ikke lunte.

5 Duft lækkert

Kropslugte er noget værre noget. Ingen gider være i selskab med nogen, der lugter. Vælg en parfume der matcher din naturlige duft og din personlighed – og husk så at tage den på!

6 Slap af

Hvis du konstant går og tænker på, hvad andre tænker om dig, ender du med at stresse, og så bliver du urolig. Den urolighed kan andre sagtens mærke. Træk vejret ind imellem.

7 Få folk til at grine og grin selv

‘Latter er den bedste medicin’, siges det. En lattermild person, der kan få andre til at grine er tiltrækkende, fordi vi alle har en trang til at grine. Når du selv smiler og griner, gør det også noget positivt ved, hvordan du fremstår, hvilket gør dig mere tiltrækkende.

8 Kontroller dit kropssprog

Hurtige og febrilske bevægelser sender et signal om stress og pres. Det vil andre gerne undgå. Prøv derfor altid at være afslappet i dit kropssprog. Langsomme flydende bevægelser er bedre end pludselige korte ryk. På denne måde får du folk til at føle sig tilpas omkring dig.

9 Spørg til andre

I stedet for hele tiden at snakke om dig selv, så spørg ind til andre. Ved at stille spørgsmål, signalerer det, at du er interesseret i dem, og det får dem til at føle sig vigtige. Det kan vi alle godt lide.

10 Kulørte farver

Masser af farver giver et indtryk af selvtillid. Det kræver lidt indsigt i, hvilke farver der gode til dig, og hvor du skal hen. Men tommelfingerreglen er, at folk generelt bliver tiltrukket af stærke farver. Du burde blandt andet gå med denne farve.