Folk, der pynter tidligt op til jul, er lykkeligere

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du en af dem, der ELSKER jul? Så er du langt fra alene. Men det er måske i virkeligheden heller ikke så slemt at være DEN type.
OG! Hvis du så samtidig også pynter op til jul meget tidligere end andre, så er det faktisk bare endnu bedre. Noget tyder nemlig på, at folk, der pynter tidligt op til jul, er lykkeligere. Det skriver Unilad.

Hvis ikke du selv er typen, der elsker at pynte tidligt op til jul, så kender du sikker en, der gør. ALLE har en jule-freak i venneflokken. Og yes – du har HELT SIKKERT en i tankerne lige nu …

Læs også: Denne type julesex skal du have ifølge dit stjernetegn

Hvorfor er folk lykkeligere?

Det lyder lidt skørt, ja. Men der er måske noget om snakken, når vi siger, at de personer, der pynter tidligt op til jul, er meget gladere end andre. Egentlig er det ikke, fordi de HELE tiden er gladere. Men for mange mennesker er jul forbundet med glæde og nostalgi. Og DERFOR er nogle juleentusiaster faktisk lykkeligere. Samtidig er det der med julepynt- og dekorationer faktisk rigtig godt til at modvirke den julestress, som mange mennesker oplever i december måned. Men det er måske heller ikke så underligt, at man nemmere kan undgå at blive stresset, hvis man hele tiden render rundt og er superglad og nostalgisk.

Læs også: DET skal du gøre med dine bryster til jul

Derudover kunne man måske også godt mistænke dem, der er ekstra vilde med jul, for at købe julegaver i MEGET god tid. Det er ikke, fordi det ER sådan. Men tanken er måske ikke så fjern. Og så er det måske ekstra sandsynligt, at man styrer udenom julestressen.

Er du typen, der elsker jul lidt mere end de fleste? Så kan du måske varme op med disse otte romantiske julefilm på Netflix. Eller hvad med at planlægge en tur til et julemarked i udlandet sammen med din veninde?

Læs også: 14 piger afslører: De VÆRSTE julegaver fra kæresten