Folk med DETTE stjernetegn er de klogeste i verden

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du ved måske allerede, hvilket stjernetegn der giver dig det bedste sex, eller hvilken veninde du passer allerbedst sammen med. Hvis man altså skal lytte til stjernerne … Men ved du også, hvilket stjernetegn der er det klogeste? En gruppe forskere har heldigvis undersøgt det. Og yes, det viser sig faktisk, at der ER et stjernetegn, der liiige er lidt klogere end andre. Det skriver Women’s Health.

Læs også: Denne Friends-karakter er du ifølge dit stjernetegn

Okay, det er jo altså ikke, fordi de fleste mennesker IKKE er kloge. For det er de da. Men ifølge en gruppe forskere er der altså sammenhæng mellem genier derude og så deres stjernetegn. Og det ER da også påfaldende, at nogle af verdens VIRKELIG kloge mennesker faktisk deler stjernetegn.

Mere konkret kiggede forskerne på de måneder, som Nobelprisvindere siden 1901 var født i. Simpelthen for at finde ud af om der var en sammenhæng. Det var der. Og det var altså derfor, at forskerne konkludererede, at der er ét bestemt stjernetegn, der er det klogeste.

Læs også: Hvilken venindetype er du ifølge dit stjernetegn?

SÅ! Hvilket stjernetegn er det klogeste?

Det er naturligvis vigtigt lige at understrege, at ALLE stjernetegn er kloge. Man er altså IKKE dum, bare fordi man ikke lige er født i det stjernetegn, som mange Nobelprisvindere er. Der er altså bare ét stjernetegn, der er det klogeSTE. Og det er måske dig … Hvis du altså er tvilling. Er du det? For ja, så er du altså åbenbart blandt verdens klogeste. HVIS man altså skal tro forskerne bag undersøgelsen.

Men det er måske ikke tilfældigt, at der bag cirka 900 vindere gemmer sig næsten 100, hvis stjernetegn er tvilling. Men bare rolig … Andre stjernetegn er også SUPERkloge. I hvert fald er vædderen placeret på en meget flot andenplads med hele 93 Nobelprisvindere. Og jomfruen er altså også flot repræsenteret – hele 88 er nemlig løbet med prisen.

Læs også: DENNE almindelige type parforhold er i virkeligheden en af de værste