9 ting, fyre skal stoppe med at brokke sig over

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Fyre brokker sig. De whiner og flæber over de mindste ting. Alligevel skal vi piger tit høre for, at vi både er svage og skrøbelige. Hold nu kæft, altså. Er du enig? Så kender du helt sikkert til disse ni ting, fyre altid brokker sig over.

Læs også: 8 ting, piger gør, som fyre synes, er irriterende

1. Tømmermænd

Fyre brokker sig bare lidt mere end piger, når det kommer til tømmermænd. Det lyder faktisk næsten, som om de har fået amputeret en arm uden bedøvelse, når de vågner op efter en brandert. Come on – så skulle du nok ikke have drukket to kasser bajere, vel? Der er INGEN, der har ondt af dig.

2. “Den er gået i stykker”

Hell would freeze, hvis en fyr skulle indrømme, at det er HAM, der er gået i stykker. Hvor ofte har du ikke lige været vidne til en fyr, der banker rundt med et eller andet stykke elektronik, han ikke fatter at få til at fungere?

3. Når kvinder ammer i offentligheden

“Det er bare så ubehageligt, fordi man ikke ved, hvor man skal kigge hen … Og i øvrigt er det upassende at blotte sig.” Hvad med, om du lige kravlede ud af dit eget røvhul og indså, at på samme måde som du gerne vil tyre to durumruller i kæften, så er der også andre individer på jorden, der har brug for føde. Det er, som om fyre ikke har forstået, at kvinder ikke ammer for sjov.

4. “Hvem har taget den sidste øl?”

Det har du selv.

5. Solskoldning

Hvis du tror, at din all inclusive-ferie med norovirusbuffet og urengjort børnepool ikke kunne blive værre, så bare vent, til en fyr i dit feriefølge bliver solskoldet. Det er helvede på jorden, når han ligger i sofaen og klynker som en lille, lyserød kødpølse. Og her skal du i øvrigt passe på med at nævne, at du jo opfordrede ham til at bruge solcreme – for så skal han nok fortælle dig, at han har siddet lige akkurat der, hvor der faktisk er et hul i ozonlaget, og at solcreme alligevel ikke ville have hjulpet.

6. Vasketøjet er ikke blevet rent

“Hvorfor har jeg ikke flere rene underbukser?” Hmm… Det er der, du tænker, at det måske hænger sammen med, at han ikke har vasket dem. Fyre har det med at forvente, at der kommer en lille vasketøjsfe over night og vasker, tørrer og folder alt vasketøjet.

7. Sved

Fyre brokker sig ofte over, at de sveder. Men de er jo sådan set RET priviligerede i den forstand, at det rent faktisk er socialt acceptabelt for dem at smide trøjen og gå rundt i bar overkrop. Der ville nok blive stirret noget, hvis en pige joggede rundt i samme påklædning.

8. Kondomer

“Men det strammer og er besværligt, og jeg kan ikke mærke noget, hvis jeg har det på.” Nej, men til gengæld kommer du til at mærke en væsentlig forskel i din økonomi, hvis du laver et barn. Kondomer gør sex 10.000 gange sikrere – så på med det, makker.

9. Ondt i maven

Åh nej, de 25 dybstegte rejer, som du har spist fra buffeten, har gjort dig utilpas. Sikke en skandale. Som kvinde føles det lidt, som om du har spist 25 dybstegte rejer fem dage om måneden. HVER måned. I 45 år. Det er cirka 500 gange på dit liv. Så skrub hjem og se noget Tom & Jerry.

Læs også: 8 grunde til IKKE at flytte sammen med kæresten