Fyre, der sender dick pics, har DENNE ting til fælles

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde modtaget dick pics? Hvis du har, så er du laaangt fra den eneste.
Men vidste du, at fyre, der sender dick pics, faktisk har én helt særlig ting til fælles? Og ifølge en undersøgelse er det altså ikke en superpositiv ting, det drejer sig om. Det skriver Women’s Health.

Det er ikke, fordi det altid er frygteligt at modtage et dick pic. Måske kan det ligefrem være frækt … MEN! Det er det altså kun, hvis man har aftalt det med vekommende, der sender et billede af sin diller. Ellers kan det virkelig være frastødende og grænseoverskridende.

Læs også: 5 tegn på, at du bør slette en Tinder-fyr

Hvorfor sender nogle fyre uopfordrede dick pics?

Lidt mere end 1000 fyre deltog i en undersøgelse, hvor de skulle svare på, hvorfor de sendte dick pics. De fleste af fyrene forklarede, at det i virkeligheden handlede om at få modtageren til OGSÅ at sende sexede billeder af sig selv.

Men sådan er det ikke for alle fyre, der sender dick pics. Ifølge undersøgelsen var der nemlig også noget, der tydede på, at nogle af fyrene gjorde det af en HELT anden årsag: for at tilfredsstille sig selv. Et tydeligt tegn på en narcissistisk adfærd. Yes, du læste rigtigt. Hvis du uopfordret modtager dick pics, kan det være fra en fyr, der faktisk er narcissist. Eller … Måske bare har narcissistiske træk.

Læs også: DENNE type undertøj elsker fyre, når piger har på

Det lyder måske lidt væmmeligt. Men faktisk er der noget, der er ENDNU værre. Over 14 procent af fyrene indrømmede nemllig, at de med deres dick pics håbede på at skabe frygt hos modtageren. 10 procent sendte dick pics for at få modtageren til at væmmes og otte procent gjorde det for at gøre modtageren vred.

Læs også: 4 farlige datingtyper, du skal passe på, når du vil date fyre