78 procent af alle fyre stjæler DENNE ting fra kæresten

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvis du stjæler ting fra kæresten, er du ikke den eneste. Din kæreste stjæler nemlig højst sandsynligt også ting fra dig. Faktisk viser en undersøgelse, at hele 78 procent af alle fyre i et forhold ofte stjæler én særlig ting. Det skriver Pretty52.

Læs også: 40 procent af alle piger lyver om DENNE ting under sex

Du har stensikkert stjålet tøj og aaalt muligt andet fra din kæreste. Men har du mon lagt mærke til, om du selv mangler noget? For eksempel cremer og andre beautyprodukter? Det KAN godt være, du måske ikke har lagt mærke til det, når nu det ikke som sådan er en ting. Men hvis du har overvejet, om din creme måske ikke er så drøj i brug, så er det altså ikke sikkert, det er rigtigt. Din kæreste kan være synderen.

Læs også: 3 helt almindelige sexfantasier, du HELT SIKKERT skjuler for kæresten

Hvorfor stjæler fyre den slags?

Ifølge undersøgelsen vil fyre gerne passe på deres hud og undgå rynker for eksempel. Men umiddelbart handler det altså også om, at de ikke selv gider at købe de produkter, de skal bruge. Det er meget lettere blot at snuppe lidt fra kæresten.
Andre forklaringer lyder dog på, at flere fyre tror, at kærestens cremer er bedre – OG at der er en risiko for, at de bare vil tage fejl af bøtterne, hvis de selv køber en og stiller ved siden af kærestens. Vi kan ikke heeelt afgøre, om det passer. Umiddelbart virker det hele mest som dårlige undskyldninger for ikke selv at skulle på jagt efter beautyprodukter.

Stjæler du selv ting fra kæresten? Eller stjæler han mon ting fra dig? Hvis I begge er indforståede med det, er det naturligvis i orden. Ellers skulle I måske lave nogle helt klare regler for, hvilke ting der tilhører hvem.

Læs også: 4 tegn på, at din kæreste lyver, når I SMS’er