Har du Danmarks frækkeste stemme? Så kan du få det VILDESTE job

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Du har tidligere kunne blive dildotester, men nu er der altså dukket en ny, vild jobmulighed op til dig, der drømmer om et job som speaker. Det er er dog ikke et helt almindeligt speakerjob … Det kræver nemlig, at du har Danmarks FRÆKKESTE stemme.

Læs også: Fyr op for dirty talk, uden det bliver akavet

Prøv lige at sige ‘Du er en slem, slem dreng’ ud i rummet (okay, lad være med at gøre det, hvis du sidder i bussen eller noget). Men lød det egentlig ikke meget frækt?

Prøv så med ‘Jeg lod først en enkelt finger komme op. Derefter endnu en, som jeg kørte ud og ind, imens hun stønnede højlydt’. Fik det dig IKKE til at rødme? Okay, you got this! Og du er måske den perfekte til jobbet som fræk speaker.

Hvad går jobbet ud på?

Okay, du kan krydse af ved, at du har en MEGAfræk stemme – måske endda den frækkeste. Hvad så nu? Hvad er det lige, at jobbet går ud på?

Temptations.dk er på jagt efter en kvindelig og mandlig oplæser til deres sexnoveller. Så du skal altså ikke rødme over at skulle tale frækt og sige ting som ‘Du er en slem, slem dreng’ og ‘Jeg mærker, at blodet strømmer ud i min pik, der bliver hård som marmor’.

Så kort fortalt kan du tjene penge på at tale frækt. Det lyder da lige til at overskue, hva’?

Læs også: DETTE job burde du have ifølge dit stjernetegn

Hvordan får du fat i jobbet?

Hvis du skal komme i betragtning til det frække job som speaker til sexnoveller, skal du læse nedenstående og tre andre afsnit op og optage det:

Hun tager min pik ud og placerer sine læber omkring den og fører hovedet frem og tilbage i langsomme, glidende bevægelser. Åh, fuck. Shit, det er godt. Det har hun sgu prøvet før. Hun kigger op på mig med et frækt blik, der indikerer, at hun har lyst til at spise mig.

Der er indtil videre ikke sat nogen ansøgningsfrist, da Temptations har valgt at lede, indtil de to rigtige kandidater dukker op. Du kan søge den frække stilling her. Held og lykke!

Sådan kan DU tale frækt

Det kan godt være svært at vurdere, om man selv har en fræk stemme. Du har helt sikkert også oplevet at høre dig selv tale på en video og tænke ‘Shit, lyder jeg SÅDAN!?’. Men det handler vel i bund og grund at være dygtig til at slappe af i det og ikke være blufærdig. Det kan godt være, det er beskidt, det du skal sige … Men hvis du får det til at lyde heeelt naturligt, så vil det helt sikkert også lyde frækt.

Læs også: Det siger dine bryster om dig