Hun spiste havregrød hver dag i en måned – DET skete der

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan måske lyde kedeligt at spise havregrød hver dag. Men det behøver det faktisk ikke at være. Leah Wynalek besluttede sig for netop at spise havregrød hver dag, skriver Prevention. Se her, hvad der skete.

Læs også: Par havde sex HVER dag i et år – det skete der

Umiddelbart kan det godt lyde liiidt trivielt og kedeligt at spise det samme hver dag. Men i princippet er det jo ikke anderledes end at gøre alle mulige andre ting hver eneste dag. En kvinde prøvede for eksempel at lave lunges hver eneste dag i en måned – og det kom der altså ret vilde resultater ud af. Det samme kan man måske sige i dette tilfælde med Leah Wynalek, som besluttede sig for at prøve at spise havregrød hver dag i en måned.

Måske kender du selv det der med, at din morgenmad ikke holder dig mæt særlig længe. Det er i hvert fald de færreste, der kan holde helt til frokost uden at blive sulten lææænge inden da. Og det er der som sådan heller ikke noget galt i. Men måske kunne det være rart bare at være mæt hele tiden …

Du ved sikkert også allerede, at dit blodsukker skal holdes stabilt, hvis du vil gøre det lettere for dig selv at undgå slik og andre snacks, der ikke er sååå sunde. Og det var faktisk lige præcis de tanker, Leah Wynalek havde. Derfor besluttede hun sig for, at det var havregrød, der skulle være menuen hver morgen i en hel måned.

Læs også: DENNE dårlige vane gør hans penis mindre

Så hvad sker der, hvis man spiser havregrød hver dag i en måned?

For Leah var udsigten til havregrød hver dag egentlig ret trist. Men hun sprang ud i det. Det tog lidt tid at finde ud af, hvornår hun ALLERBEDST kunne lide sin havregrød. Det er jo virkelig forskelligt, om man for eksempel er vild med at spice sin grød op med nødder og rosiner – eller om man foretrækker den helt plain.

For Leah blev meget forandret ved den nye morgenmadsvane. Lynhurtigt kunne hun nemt undvære sin formiddagssnack og først spise igen til frokost. Hendes blodsukker var stabilt, og hun fik ikke cravings efter alt muligt i løbet af dagen.

Læs også: Hvornår på dagen har man flest cravings?

Derudover blev det hurtigt også bare en sund vane for Leah at spise havregrød til morgenmad hver dag. Det var på ingen måde kedeligt, som hun ellers havde tænkt, inden hun startede sit eksperiment.
Hun var glad – og den nye vane er i dag en fast del af Leahs måde at spise på.

Læs også: 6 dårlige vaner, der i virkeligheden er sunde