Her er 10 venindetyper, du helt sikkert kender

Venindetyper, du har

author
Mette Pabst

Dine veninder er ikke ens – og hurra for det. Det er dejligt at have veninder, der er forskellige, for så har du altid en at ringe til, ligegyldigt hvilket humør du er i. Der findes altså et hav af venindetyper. Der er venindetypen, du elsker at feste med, hende du altid ser gyserfilm med, og så er der hende, der bare har den helt samme humor som dig.

Fælles for alle dine veninder er, at du elsker dem for præcis dem, de er. Her er 10 venindetyper, som rigtig mange af os kender, og som du måske også kender fra din venindegruppe. Måske kan du også genkende dig selv i en af dem?

1 Veninden, der altid er sjov at feste med

Når du er sammen med hende, så er alting bare sjovere. Det kan godt være, I er blevet enige om, at I ‘bare lige skal have en enkelt øl og så hjem at sove’, men I ender altid med at have den vildeste og sjoveste bytur. Du burde helt sikkert udfordre hende til at tage de her 7 ultimative udfordringer på jeres næste bytur.

2 Veninden, der har haft en kæreste altid

Hun har været sammen med sin kæreste lige så længe, du kan huske. Faktisk føler du, at du kender hendes kæreste næsten lige så godt, som du kender hende. Men hvis du synes, hun nogle gange bliver liiidt for kærestekedelig, kan du jo altid snakke med hende om det på en god måde.

3 Hende, der er lidt din mor

Hun spørger altid bekymret ind til, om du får sovet nok, spist dine grøntsager, brugt dit fitnessmedlemsskab, og i øvrigt om du har slået op med ham din smart-ass kæreste. Det har du selvfølgelig aldrig, men du elsker, at hun spørger, fordi det betyder, at hun bekymrer sig for dig. Vi synes, du burde holde en særlig veninde-mors-dag for hende, og her er en god guide til, hvordan du kan gøre det.

4 Den overlækre veninde

Det er ligegyldigt, om I vågner op med hjernedøde tømmermænd, er på vej hjem fra byen klokken halv seks eller er på femtedagen på Roskilde Festival uden bad. Din veninde ser bare altid skide godt ud.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

5 Veninden, du aldrig kan lave aftaler med

Du får altid en besked fem minutter før, I skal mødes med en halvhjertet undskyldning om, at noget er dukket op. Og du accepterer altid at blive brændt af, fordi du er tilgivende og en god veninde. Men måske hun bare kunne stramme liiidt op?

6 Den overoptimistiske veninde

Det er ligegyldigt, hvordan det går i dit liv. Den her veninde synes altid, du er awesome. Ligegyldigt hvordan det går i dit liv, kan hun få dig til at tro på dig selv – og det er en virkelig vigtig egenskab hos en veninde. Måske du burde invitere hende på en weekendtur for at vise hende, hvor meget du sætter pris på hende.

7 CrossFit-veninden

Hun er altid i god form. Hun spiser palæo, instagrammer sin morgenmad og træner fem gange om ugen. Hver eneste gang I mødes, forsøger hun at få dig med op i CrossFit-centeret. Du elsker hendes gejst og motivation for at træne… meen du vil altså hellere være derhjemme og spise chokolade.

8 Den romantiske ven

Når du fortæller hende om din sidste casual Tinder-date, er hun allerede i gang med at planlægge jeres bryllup. Hun er altid sikker på, at ham den nye, du har mødt, er din soulmate. Det er lidt fjollet, men også meget sødt, at hun er så romantisk.

9 Den sjove ven

Hun er typen, der altid cracker en joke, og som kan gøre enhver situation sjov. Du er i smug lidt jaloux over, at det ikke er dig, der altid er hilarious. Til gengæld får du altid ondt i maven af at grine, når I er sammen.

10 Veninden, du har kendt altid

I har kendt hinanden siden folkeskolen, og I ved alt om hinanden. I kan være sammen og lave præcis ingenting, og det er det bedste i hele verden. Du har kendt hende i længst tid af alle dine veninder, og du ved, at hun altid vil være der for dig, for det plejer hun jo. Måske er det på tide, at I tager den ultimative veninde bucket list?