Vil du også være medlem af de sjove grupper på Facebook?

Hverdag

Her er 7 grupper, som du bliver nødt til at være medlem af på Facebook

Mette Pabst

Af Mette Pabst Skrevet den juni 6, 2018

Det er formentlig ikke, fordi du ligefrem behøver at finde på nye overspringshandlinger på Facebook. Men hvis du alligevel vil have lidt mere af alt det gode, Facebook kan byde på, så er du kommet til det rette sted. For der findes sjove grupper på Facebook, du formentlig ikke kender til, men som du bliver nødt til at være medlem af.

Her er syv sjove grupper på Facebook, der kommer til at stjæle al din tid i fremtiden.

1 So much drama

Fulgte du med i Paradise Hotel, selv efter at alle dine veninder stoppede, fordi du elsker alt dramaet? Så bliver du nødt til at blive medlem af International Hyggegruppe!

Her er der dagligt lange diskussioner om utro svin, haram eller ikke haram, og hvilke mænd og kvinder, der er lækrest. Der er højt til loftet og mange gode skænderier – ligesom rigtig godt reality-tv.

LÆS OGSÅ: Det betyder det, hvis din kæreste ikke vil stå i forhold på Facebook

Det bedste er, at du aldrig er alene på International Hyggegruppe. Der er altid et par stykker, der sender livevideo, mens de hører høj musik i bilen eller chiller med deres hund derhjemme.

Og de er altid klar på at svare på kommentarer om, hvad de hedder på snappen, hvilken race deres hund er, eller om de er single.