Her er 7 grupper, som du bliver nødt til at være medlem af på Facebook

author
Mette Pabst

Det er formentlig ikke, fordi du ligefrem behøver at finde på nye overspringshandlinger på Facebook. Men hvis du alligevel vil have lidt mere af alt det gode, Facebook kan byde på, så er du kommet til det rette sted. For der findes sjove grupper på Facebook, du formentlig ikke kender til, men som du bliver nødt til at være medlem af.

Her er syv sjove grupper på Facebook, der kommer til at stjæle al din tid i fremtiden.

1 So much drama

Fulgte du med i Paradise Hotel, selv efter at alle dine veninder stoppede, fordi du elsker alt dramaet? Så bliver du nødt til at blive medlem af International Hyggegruppe!

Her er der dagligt lange diskussioner om utro svin, haram eller ikke haram, og hvilke mænd og kvinder, der er lækrest. Der er højt til loftet og mange gode skænderier – ligesom rigtig godt reality-tv.

LÆS OGSÅ: Det betyder det, hvis din kæreste ikke vil stå i forhold på Facebook

Det bedste er, at du aldrig er alene på International Hyggegruppe. Der er altid et par stykker, der sender livevideo, mens de hører høj musik i bilen eller chiller med deres hund derhjemme.

Og de er altid klar på at svare på kommentarer om, hvad de hedder på snappen, hvilken race deres hund er, eller om de er single.

2 Hvad skal du spise i dag?

Når din chef er dum, din kæreste er skredet, og dit liv generelt er stramt, så er der ét sted, hvor du altid kan få troen på menneskeheden tilbage. Nemlig Facebook-gruppen Hvad skal vi ha’ til aften i dag?.

Her er der altid hjælp at hente, uanset om du mangler inspiration til aftensmaden eller svar på større spørgsmål, såsom hvad man skal bruge de fem citroner i køleskabet til, eller hvorfor vanilje egentlig talt er blevet så dyrt (svaret er en hjemmelavet salatdressing, og at vanilje da altid har været dyrt, men man kan få det billigt i Spar).

Gruppens medlemmer deler også mange fine madbilleder med hinanden til inspiration. Velbekomme!

3 Sku’ du aldrig date en kriminel?

Selvom man sidder i spjældet, skal man ikke snydes for kærlighed.

Derfor skriver mordere, svindlere, bandemedlemer og andre kriminelle på Facebook-gruppen ‘Date en indsat‘ for at finde en sød kæreste.

LÆS OGSÅ: 6 uskrevne regler på Facebook, som du burde kende

Men ‘Date en indsat’ er faktisk langt mere end bare en datinggruppe. For det, du virkelig labber i dig herinde, er den kærlighed og opbakning, man mærker mellem medlemmerne.

Som når Jesper skriver, at han sidder inde 14 år for narko, og de andre i kommentarfeltet siger, at han skal holde hovedet højt og ikke lade sig gå på af det.

Man kan altså ikke lade være med at blive revet lidt med. Stay strong, Jesper ❤

4 Jag ælsker denne gruppe

Er du en af dem, der himler med øjnene, hvis din kæreste siger advocado, eller retter dine venner, hvis de siger ’lægger’, når de mener ’ligger’? Så vil du føle dig helt hjemme i gruppen ‘Sprogbøffer og sprogjuveler‘.

Her kan du sammen med ligesindede grine, når journalister skriver sammensatte ord i to, eller når butikker glemmer nutids-r’er.

5 Hvem ved hvad?

Savner du de gode tider, hvor vi spurgte andre, i stedet for bare at google os til svar?

Så er gruppen ‘Hvem ved hvad‘ noget for dig. I denne gruppe kan du spørge om alt. Og jeg mener virkelig alt. Lige fra spørgsmål om, hvor man egentlig kan gå til danseundervisning på Fyn, til hvordan man kan snyde overtroen, hvis man har inviteret gæster og bliver 13 ved bordet.

LÆS OGSÅ: 6 ting, du tænker, når minderne popper op på Facebook

Jeg er lidt i tvivl om, hvorfor de her mennesker ikke bare googler sig til svarene. Men det er alligevel ret hyggeligt at følge en lang tråd om, hvornår det er Black Friday i år (psst, den 23. november).

6 Facebook-singler i Randers og omegn

Lad dig ikke snyde af navnet på gruppen ‘Facebook-singler i Randers og omegn‘. Det her er så meget mere end en single-gruppe for dem i Randers. For de aktive singler deler så meget ud af sig selv, at det føles som at være en del af et realityprogram.

Der bliver skrevet om løbeture, slikskåle, aftensmad, kagen, der lige er sat i ovnen… og irriterede slimsække.

Og nå ja, så lidt om traktorer og hurtige biler – man er vel fra Randers.

7 Spørg om alt – undtagen graviditetstest

Hvis du savner bladet Vi Unge bare en lille smule, så er gruppen ‘be yourself