Her er alle de NYE emojis

Vi elsker de nye emojis. Og vi elsker også, at der nu findes både en rødhåret OG en superforelsket emoji.

author
Anja Bruneskjold

Yes, ENDELIG er der kommet nye emojis! Og vi synes, de er SÅ fine alle sammen.

Det er altid sjovt, når der kommer nye opdateringer til vores telefoner – og særligt emoji-opdateringer. Og med Apples nye opdatering på deres emojis bliver det kun ENDNU sjovere at sende beskeder.

Læs også: Brug dette simple trick til at stoppe folk fra at snage i din telefon

Krøller og rødt hår

Hvis du er rødhåret eller nogle gange bare har lyst til at sende en emoji med rødt hår, så er denne nyhed lige noget for dig. Med den nye opdatering har du nemlig nu mulighed for at sende rødhårede emojis hele tiden. Yes – endelig! Også skaldede emojis OG emojis med krøllet hår er med i den nye emoji-samling. Endelig!

Mere kærlighed …

Man kan aldrig få for meget kærlighed! Og det er de færreste, der hader forelskelse. Så heldigvis får vi nu en ny, forelsket emoji. Juhuu! Det er jo alt for cute! Se bare det søde ansigt med hjerter ud over det hele …

De nye emojis er for alle

Det lader til, at der med de nye emojis VIRKELIG er noget for enhver smag. Endnu mere end der hele tiden har været. Til den kommende vinter kan det for eksempel være ret sjovt at sende en emoji, der fryser og klaprer tænder. Og hvis du er supervild med dyr, så vil du eeelske alle de mange nye emoji-dyr, der er i den nye opdatering.

Vidste du egentlig, at du nu har 2823 emojis at vælge imellem? Så ja, det kan måske være liiidt svært at beslutte sig for, hvilke man skal sende af sted. Selvom de nye emojis er SÅ fine, er vi nu også stadig ret vilde med de gamle emojis. Og de bliver heldigvis i samlingen.

Du kan se alle de nye emojis her! Hvilken er din favorit?’

PSST! Vores favorit er selvfølgelig KLART den nye Shero, der er kommet! Juhuuuuu.

Læs også: 3 grunde til, at du VIRKELIG IKKE må tage din mobil med ud på toilettet