Her er de 6 bedste gyserfilm på Netflix

author
Emilia Jacobsen

Når det er tid til at sidde indedøre og hygge med regnvejret udenfor, så er det da oplagt med et par gyserfilm i flimmerkassen. Og dem kan du finde på Netflix. Der er godt nok ikke mange af dem, og der er altså nogle gange langt imellem de gode. Derfor får du her mit bud på de seks bedste gyserfilm på Netflix.

Er du mere til en ultimativ tøseaften med dertilhørende tøsefilm? Så tjek de her film ud.

1 It follows

Den her film var virkelig hypet, da den havde været i biograferne i USA. Publikum i biograferne derovre var skræmt fra vid og sans, fordi den var så uhyggelig. Og den ER altså også uhyggelig. Og rigtig god. Her skal man virkelig tro på anmeldelserne.

 

2 Hush

Hush er en meget stille gyser (høhø) med meget få skuespillere. Hvis du decideret er bange for at være alene hjemme, skal du IKKE se den her gyser. Puha, så bliver du altså kun endnu mere bange for det. Den er ubehagelig, så se den sammen med en anden (øh ja, hvem fanden ser gyser alene?).

 

3 Lights out

Den her gyser er vist lidt mindre kendt, men det gør den skam ikke mindre scary. Hvorfor er det egentlig, at små børn altid skal være med i gysere? Det gør jo KUN gyseren klammere. Jeg rystede altså lidt i bukserne, da jeg så den her.

 

4 The cabin in the woods

Lad være med at tage i sommerhus, lige efter du har set den her gyser. Det er altså ikke for sjov, at du sætter den her film på! Bonus: Der er noget lækkert at kigge på – Chris Hemsworth…

 

5 Dark skies

Igen igen igen igen skal vi til at se på et barn i en gyser. Årh. Vær klar med puden, så du kan sætte den foran ansigtet, når den bliver allermest skræmmende.

 

6 Hide and Seek

Måske snyder jeg lidt her. Det kan godt være, den her film er liiidt en blanding af en thriller og en gyser, men det betyder ikke så meget. Den er stadig rigtig uhyggelig. Jeg skal i hvert fald aldrig lege gemmeleg mere (for det gjorde jeg nemlig megameget før…).