Her er de VILDESTE historier om, hvorfor folk har meldt sig syge

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Dynen er bare ALT for tung. Dine øjenlåg må på magisk vis være blevet klistret sammen i løbet af natten. Og benene føles som gummi. Mandagessygen kan ramme når som helst på ugen og skyldes ofte abstinenserne ved en ALT for kort weekend. Det føles, som om der er tusind undskyldninger for at melde sig syg. Men ingen af dem er sikkert særlig gode. Vi har samlet Reddits sjoveste undskyldninger for at melde sig syg.

Læs også: 7 gange, hvor ‘S, P eller K’ gik HELT galt

1 Hundehvalp trumfer job

“Jeg sagde, at jeg var syg, men i virkeligheden var jeg på vej ud for at hente min første hundehvalp.”
– Swarleymon

2 Når Netflix er livet

“Jeg har taget en sygedag for at blive færdig med Stanger Things på Netflix.”
lipstickchic

3 Det var vampyrernes skyld …

“Jeg købte en bog dagen før og kunne simpelthen ikke stoppe med at læse den. Jeg faldt i søvn med bogen i hænderne og vågnede kort efter, fordi jeg drømte om bogen. Det gentog jeg hele natten. Så jeg kunne ikke tage på arbejde. Jeg blev nødt til at læse bogen færdig … P.s.: Det var Twilight, og jeg skammer mig ikke.”
ShadyValeClara

4 Klodsethed er vel også en sygdom?

“Jeg kom på arbejde og opdagede, at jeg havde taget forskellige sko på: En brun og en sort […] Jeg tog hjem med hovedpine.”
– asitisblue

Læs også: 8 ting, du kender, hvis du er VIRKELIG klodset

5 Når man ikke vil virke som en, der pjækker

“Jeg meldte mig syg i går og igen i dag. Jeg behøvede faktisk ikke at holde en sygedag i dag, men jeg ville ikke risikere, at min chef troede, jeg pjækkede.”
GoddessError

6 Fanfiction-fælde

“Jeg blev oppe hele natten for at læse romantisk fanfiction om Hermonie og Snape.”
BlueStarrrrr

Hvis du er lige så vild med Harry Potter, så bør du måske tjekke, hvilken Harry Potter karakter du er i følge dit stjernetegn.

7 Hik

“Hikke! Mine kollegaer grinede af mig, men hold nu kæft, jeg havde det elendigt. Jeg havde hikke i over 24 timer. Jeg kunne overhovedet ikke sove, og min mave gjorde så ondt af at klemme sig sammen hvert minut.”
– SkyCockC172

8 Forkælet kat

“Jeg blev hjemme for at lege med min kat.”
PSOak

Læs også: 10 SMS’er, du ville modtage fra din kat, hvis den havde en telefon

9 Skideuheldigt (høhø)

“Uden at vide det spiste jeg en hel pose afførende slik. Det var helt igennem en lorteoplevelse.”
– RampagingKittens

10 For slemme bremsespor

“Jeg havde ikke noget rent undertøj at tage på den dag. Så jeg blev hjemme og vaskede to maskinefulde tøj.”
– Reddit-bruger slettet

11 Sexskade

“Mine kæreste og jeg havde sex i doggiestyle. Han gled, og hans pik røg ind i min røv. Jeg har aldrig kunne lide analsex, så det var et chok. Jeg meldte mig syg dagen efter, fordi jeg havde mindre blødninger, men undskyldte det med ondt i ryggen.”
– Baconismyonlylove

12 Verdens bedste chef

“En onsdag, hvor der ikke var nogle andre i nærheden, sagde min hef til mig: ‘Altså … Hvis du nu ringer og melder dig syg på fredag, så ville det ikke nødvendigvis være en dårlig ting … Sommeren er snart slut, og der er kun et par uger tilbage. Men vi har ikke haft den her samtale’. Jeg grinede, sagde okay og meldte mig syg om fredagen.”
– SARS11

13 Forfængelighedsygdom

“Jeg havde glemt min makeup hjemme hos mine forældre.”
– krajile

14 Når dyrene styrer dit liv liiidt for meget måske?

“Min søsters hund tissede på trappen i løbet af natten. Jeg gled og faldt ned af trappen i morges, da jeg skulle løfte rundt på vores kat.”
– Reddit-bruger slettet

Hvis du mangler undskyldninger for at melde dig syg, så kan det jo være, at du hermed er blevet inspireret. Vink-vink. Og måske vidste du ikke, at der faktisk er ET bestemt tidspunkt på dagen, hvor det er bedst at melde sig syg på.