Her er den VIRKELIGE årsag til, at piger sender nøgenbilleder

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hvis du har prøvet at sexte, ved du, at det kan fungere lidt som et slags forspil … Men hvad er den virkelige årsag til, at vi piger nogle gange sender nøgenbilleder? Handler det om sex, eller handler det egentlig om noget helt andet? Det afslører Health.

Læs også: Fyre, der sender dick pics, har DENNE ting til fælles

Der er nemlig blevet lavet en undersøgelse, hvor en masse studerende fik stillet spørgsmål omkring , hvorfor de tidligere har sendt nøgenbilleder. Der var hele 23 forskellige svarmuligheder – men det overordnede billede viste, at der er TO primære årsager til, at vi piger sender nøgenbilleder.

Derfor sender piger nøgenbilleder

Den primære årsag til, at piger sender nøgenbilleder, er for at undgå, at modtageren mister seksuel interesse i dem. Pigerne uddyber ikke dette yderligere i undersøgelsen, men én af årsagerne til dette kunne meget muligt bunde i en slags usikkerhed omkring modtageren. Men altså, det er jo bare vores tese.

Læs også: De 10 største usikkerheder, fyre har i et forhold

Derfor er det også lidt sjovt, at den ANDEN primær årsag er, at det får os til at føle os empowered. Et stort overtal beskrev, at de kunne mærke, at deres selvtillid blev boostet, når de sendte nøgenbilleder af dem selv.

Læs også: Derfor får du bedre selvtillid af at kigge på nøgne mennesker

I undersøgelsen var det altså en helt tydelig tendens, at pigerne både hakkede af ved de forstærkende og usikre årsager ved at sende nøgenbilleder.

Men det bekræfter os også bare i, at det er meget komplekst. Det ene udelukker ikke det andet. Måske sender du billedet, fordi du ønsker en specifik reaktion fra modtageren. Men du gør det måske OGSÅ, fordi du gerne vil udtrykke din seksualitet til din EGEN fordel.

Læs også: Sådan bliver du den frækkeste til at sexte