Hun sagde JA til alt i en uge – DET skete der

Har du nogensinde overvejet, hvad der vil ske, hvis du siger ja til alt? Se her, hvad der skete for denne kvinde.

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde givet dig selv en challenge? Måske en ugechallenge? Der er masser af muligheder … Du kan for eksempel prøve en ny sexstilling hver dag eller onanere. Men du kan også prøve noget heeelt andet. Denne kvinde besluttede sig for at sige ja til ALT i en hel uge. Se her, hvad der kom ud af det.

Er du typen, der altid har nej-hat på? Så skulle du måske gøre som Eve MacDonald. Hun besluttede sig nemlig for at sige ja til alt i en hel uge. Blot for at se, hvilken indflydelse det ville få på hendes liv. Samtidig lavede hun en regel for sig selv, der handlede om, at hun ikke skulle sige ja til farlige ting. Men det var samtidig heller ikke nok bare at sige ja til en kop kaffe.

Læs også: 6 situationer, du kender, hvis du er den meget overbegejstrede type

Det er positivt at sige ja til alt

Eve fandt hurtigt ud af, hvor godt det føltes at sige ja til alting. Hendes humør steg, og hun følte sig generelt mere positiv. Normalt ville Eve for eksempel være træt om fredagen efter en laaang uge, men denne gang var hun nødt til at sige ja til et arrangement. Og det var godt – hun sagde nemlig i virkeligheden ja til en sjov aften.

Eve blev hurtigt meget mere social, end hun var før, hun begyndte at sige ja til alt. Før i tiden ville hun ofte gerne sidde derhjemme og slappe af med et glas vin. Men nu var hun “nødt til” at sige ja til samtlige invitationer. Og det kom der altså udelukkende gode ting ud af.

Havde spildt sin tid

Selvom det giver en masse oplevelser at sige ja til alt, så kræver det altså også en del planlægning. Og det gjorde faktisk bare Eve meget mere produktiv end før. Pludselig indså hun, hvor mange timer hun havde spildt på at scrolle gennem Instagram eller sidde foran fjernsynet.
Og fordi hun pludselig havde travlt og skulle nå en masse, hun havde sagt ja til, så var hun pludselig også i stand til at få ordnet mange flere ting.

Kunne du sige ja til ALT i en uge?

Læs også: Han havde sex HVER DAG i 100 dage – DET skete der