Hvilken af disse fem typer numser har du?

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Et af Sheros budskaber er, at alle er forskellige og nice på hver deres måde, og det skal vi alle sammen være gode til at embrace. Og hvad er mere forskelligt end numser? Stor, lille, buet, flad. Der findes masser af forskellige numser, men en undersøgelse foretaget med mere end 50.000 numser viser, at der er lige præcis fem typer, der går igen. Kan du genkende din smukke popo herunder?

Læs også: 5 IRRITERENDE ting, du kender, hvis du har en stor numse

Type 1 – Firkantet

Den firkantede numse er den mest almindelige type numse. Du har en firkantet numse, hvis dine hofter og dit bækken har samme bredde. Det giver nemlig det kantede look.

Type 2 – V-formet

En V-formet numse ses på kvinder med smallere hofter og brede skuldre. Det skaber en V-form på bagsiden af dig.

Type 3 – A-formet

En A-formet numse har sit navn, fordi det bagfra ligner et stort A. Det skyldes brede hofter. Kvinder med brede hofter vil nemlig oftest have en bred numse.

Type 4 – Rund

Den runde siger næsten sig selv. Hvis du for eksempel tænker på Kim Kardashian eller Beyoncé, så har du billedet af en lækker, rund numse. Det kan være, du faktisk kan træne dig til sådan en, hvis du er misundelig på damerne?

Type 5 – Omvendt hjerte

Hvis du har en numse som et omvendt hjerte, er du fladere i starten af numsen end i bunden af ballerne. Volumen af numsen findes altså nederst, og derfor kan det komme til at ligne et hjerte, der er vendt på hovedet. Det er faktisk den type numse, de fleste bikinimodeller har.

Embrace your booty! Og alle andres.

Kilde: Women’s Health