Hvordan bruger du din smartphone? Se, hvad det siger om dig

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

På toilettet, i soveværelset, ved spisebordet, under seriemarathonet. Alle steder og hele tiden bruger vi den – smartphonen. Den er berømt og berygtet, og vi har stort set alle sammen en. Og lige så ens alle smartphones ser ud, ligeså forskellige er de, når de er i hænderne på os. Mediet Goodtimes har udgivet en artikel, som netop omhandler, hvad din smartphone afslører om dig.

Din smartphone afslører rent faktisk din personlighed

Smartphones gemmer på mange hemmeligheder, men der er rent faktisk nogle af disse hemmeligheder, du ikke kan skjule for omverdenen. Du tænker sikkert ikke over det, men den måde du holder og bruger din smartphone på, fortæller lidt om, hvad for et menneske, du er.

Du bruger begge tomler

Du har høje forventninger til dig selv, og det kan af og til komme til at være en forhindring for dig, i og med du let kan blive skuffet over dine egne resultater. Det kan være med til at begrænse din udfoldelse, fordi du frygter skuffelsen.

Det er vigtigt for dig at føle dig forstået, men det er også vigtigt for dig at blive anerkendt. Du har tendens til at strække dig en anelse for langt i kærlighedsforhold, fordi du gerne vil elskes. Men måske kommer du til at glemme dine egne følelser, hvilket kan være ret usundt.

Læs også: Kæreste-challenge: Drop mobilen derhjemme i en måned

Du holder telefonen med én hånd, men bruger tommelfingeren på den anden til at skrive og navigere

Hvis dette er tilfældet, er du sandsynligvis en person, der gerne vil passes på og ofte kan være lidt for god af dig. Andre menneskers holdninger til dig betyder en hel del, og du gør, hvad du kan for at skabe en god stemning omkring dig.

På følelsesfronten er du god til at kontrollere dig selv. Det, du giver udtryk for, er ikke nødvendigvis det, der faktisk gemmer sig i sjælen på dig. Din evne og lyst til at skabe en god stemning omkring dig kan ofte påvirke de følelser, du udstråler. Her skal du være lidt på vagt og passe på, at andre ikke udnytter dig og manipulerer med dig.

Du holder din smartphone med én hånd og bruger tomlen på samme hånd til at bruge telefonen

Du er stærk i din tro på dig selv og dine mål. Dine nære relationer er meget vigtige for dig, og du værdsætter gensidig respekt, ligesom du mener, at alle fortjener at opleve glæde og kærlighed. Hvis en person er vigtig for dig, vil du strække dig langt for vedkommende, fordi kærlighed er af så stor betydning for dig.

Du er fintfølende og opfanger nemt, hvis en relation ikke er god for dig. Af og til kan du godt komme til at formulere dig på måde, der kan virke lidt hård – også selvom, du ikke mener det hårdt.

Du holder din smartphone med én hånd og bruger pegefingeren på modsatte hånd til at navigere

Du er et kreativt individ, som holder af at tilbringe tid alene. Du er sandsynligvis introvert. Du har tendens til at være en smule sensitiv og har måske oplevet at få dit hjerte knust op til flere gange. Det kan føles ekstra hårdt for dig, fordi du har et særligt behov for harmoni og tryghed.

Det er vigtigt for dig at blive forstået og befinde dig i relationer, hvor du føler dig sikker. Faste rammer er generelt noget, du værdsætter og søger i dit liv.

Læs også: Det siger din numse om din personlighed