Ifølge denne teori betyder slutningen på Netflix-serien You noget HELT crazy

Serien You er måske slet ikke, som du troede. Der findes i hvert fald denne fan-teori

author
Freya Bjørnlund

Spoiler alert!

Serien You har taget Netflix med storm. Ifølge Netflix’ egne tal har 40 millioner brugere klikket play på serien om bogsælgeren Joe, der elsker (host, stalker) forfatterspiren Guinevere Beck – ja, det er VIRKELIG mange.

Dreng møder pige, og i Joes verden udspiller historien sig som en romantisk komedie. Alle os andre ser en syg stalker, der belurer sin kæreste gennem vinduet, hacker hendes telefon og, ja, myrder hendes venner.

Og hvis du har set serien til ende, ved du, at den laaangt fra slutter som en romantisk komedie. Men ifølge Hello Giggles går internettet lige nu bananas over en ny You-fanteori – og hvis der er noget om snakken, så er slutningen endnu mere crazy, end vi troede.

Læs også: Her er de 6 bedste gyserfilm på Netflix

Død eller levende?

Joe viser sit sande ansigt i slutningen af You – han dræber sin elskede Beck, framer hendes terapeut Dr. Nicky for mordet og udgiver hendes skriverier. Reeeet klamt.

Men den You-fanteori, som har erobret internettet, stiller spørgsmålet: Hvad nu, hvis Joe slet ikke dræbte Beck?

Hvad nu, hvis liget slet ikke var Becks krop. Og hvad nu, hvis Joe i stedet holder hende fanget i sit glasbur i boghandlerens kælder? Som sit lydige kæledyr? Aaaad, det er jo SÅ væmmeligt at tænke på.

You er baseret på Caroline Kepnes roman af samme navn. Allerede før premieren skrev Deadline, at der kommer en sæson 2, som skal baseres på hendes opfølger, Hidden Bodies.

I Caroline Kepnes bogserie dør Beck rent faktisk. Men det er ikke sikkert, at serieskaberne Sera Gamble og Greg Berlanti har tænkt sig at holde sig til bogforlægget.

I bogen kvæler Joe Beck. Men i serien You ser vi faktisk aldrig Joe slå hende ihjel – han nøjes med at FORTÆLLE det. Desuden har serien også valgt at lade Joes ekskæreste Candace leve, selvom hun er død i bogen. Så noget tyder på, at manusforfatterne ikke har tænkt sig at holde sig slavisk til bogforlægget.

Vi ved endnu ikke, hvor længe vi skal vente på svaret i serien You sæson 2.

Læs også: DENNE Netflix-gyser kan rent faktisk gøre dig syg

Foto: Netflix