Ifølge dit stjernetegn passer denne hund perfekt til dig

Her får du svaret på, hvilken hund der passer bedst til dig

author
Søs Lytjohan

Okay, måske skal du ikke have en hund lige nu. Men det betyder ikke, at du ikke kan kigge lidt på forskellige racer. Men hvilken hund passer bedst til dig som person. Er det en schæferhund eller måske en shiba? Klik gennem artiklen, og find dit stjernetegn og din kommende hund.

Læs også: 10 nuttede og anderledes kæledyr, du burde overveje at anskaffe dig

Fisk, 19. februar – 20. marts

Som fisk er du fuld af overraskelser, og det gælder også for den franske bulldog. Han har masser af personlighed inde i den lille kompakte krop. Ligesom dig, har han en evne til at læse andre og tilpasse sig andres følelser, så han gør, hvad han kan, for at andre omkring ham render rundt og er i godt humør og smiler.

fransk bulldog

Vædder, 21. marts – 19. april

Du er modig, beslutsom og hård og betragtes ofte som den stærkeste bland dine venner, der er et andet stjernetegn. Det samme kan siges om schæferhunden. Det er en vågen, lydig og intelligent race. Vi garanterer, at I er et supergodt match, fordi I er så ens.

schæfer

 

Tyr, 20. april – 20. maj

Som tyr er du sandsynligvis på udkig efter en hvalp, der er stærk og energisk, så den passer til din aktive livsstil. Hvad er bedre end en husky, der stammer fra slædehunde? Præcis som du, er de modstandsdygtige under pres og yderst medfølende og omsorgsfulde – med mindre de har fået fat i en pude eller to.

husky

Tvilling, 21. maj – 20. juni

Der er fuld fart på dig, og derfor skal du have en hund, der kan holde samme tempo. Netop tempoet gør, at weimaraneren er en race for dig. Det er en jagthund, så den er ikke kun hurtig og elsker leg, men den er også yderst intelligent og kommunikativ. I vil altid kunne læse hinandens tanker.

we

Krebs, 21. juni – 22. juli

Krebsen er modig. Din ideelle følgesvend er kreativ og spontan ligesom dig. Og chihuahuaer, som er kendte for deres excentricitet og frygtløshed (læs: minihund, der tror, han er en kæmpe hund), så der er intet bedre match end jer to. Denne lille hundi vil være din bedste ven og puttekammerat, når du trænger til kærlighed – hvilket du gør hele tiden.

chi

Løve, 23. juli – 22. august

Du er en sand fornøjelse at være i selskab med – det samme er denne solstråle af en hund. En golden retriever er loyal, energisk og bogstavelig talt altid glad. Det er tre kvaliteter, der betyder meget for dig.

golden

Jomfru, 23. august – 22. september

Du betragtes som den mest intelligente af alle stjernetegn, så du er bestemt ikke på udkig efter en hvilken som helst legekammerat. Derfor er en shiba inu lige sagen for dig. De japanske jagthunde er kendt for deres uafhængighed og dygtighed, se, det er noget, du forstår.

Shiba

Vægt, 23. september – 22. oktober

Du sætter pris på balance i alle ting, og den australske shepherd er lige så legende som seriøs. Uanset om du er i humør til jagt eller bare har lyst til en aften på sofaen, vil den kærlige aussie være lige ved din side.

australian

Skorpion, 23 oktober – 21. november

Labrador er loyal, og det er den vigtigste værdi. Disse godmodige dyr er kendt for at have dybe bånd og et livslangt venskab med deres ejere. Og selvom du måske ikke kan lide at vise følelser, så fanger denne race dit humør og skal nok trøste dig, når du har brug for det, putte med dig, når du har brug for det og lege med dig, hvis det er det, du har lyst til det.

labrador

Skytte, 22. november  – 21. december

Har du brug for en at tage med på dit næste eventyr? En beagle har altid sin næse i jorden på jagt efter en interessant duft, ligesom din rastløshed efter nye oplevelser. Fra stier i skove til at snuse på byens bedste grønne pletter rundt i byen, du vil aldrig løbe tør for steder at gå. Hold ham tæt på dig, han vil tage føringen, hvis du nogensinde mister modet.

beagle

Stenbuk, 22. december -19. januar

En chow chow er eftertænksom og værdig, hvilket nogle gang opfattes som tilknappet. Men det er ikke noget, der generer dig, fordi du er ikke fan af at have følelserne udenpå tøjet. Der er ikke mange, du stoler på, men når det kommer til denne søde hund, er der helt sikkert plads til én mere i din lille lukkede kreds.

chow

Vandmand. 20. januar – 18. februar

Kedsomhed er ikke et ord, du kender. Derfor er west highland white terrier lige en hund for dig. Han har en legende og udadvendt personlighed, så westien har brug for en ejer, der altid er frisk på en omgang leg, ligesom du har brug for en firbenet ven, der giver dig en masse spænding. Win-win.

westie

Kilde: Purewow