DET siger dit kæledyr om din personlighed

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vidste du, at det faktisk kan sige RET meget om din personlighed, om du er katte- eller hundemenneske? Det er en ældgammel teori, at hund og ejer har en tendens til at ligne hinanden. Og ifølge YourTango kan man altså også sidestille dit valg af kæledyr med din personlighed. Passer dit kæledyr mon med din personlighed?

Læs også: Dette kæledyr skal du have ifølge dit stjernetegn

1. Hund

Du er typen, der er følelsesmæssigt krævende. Din hund kræver din opmærksomhed 24/7, så det har du selvfølgelig også vænnet dig til. Derfor skal dine veninder huske at lufte dig med jævne mellemrum, og din kæreste skal nusse dig HELE tiden.

Læs også: 10 lidt mærkelige ting, du gør, hvis du elsker hunde

2. Kat

Du er ret arrogant – ligesom din kat. Katte giver zero fucks, når de spankulerer rundt. Og det er lidt et magtspil, I har gang i. Ind til videre vinder din kat, men du har altså overtaget nogle personlighedstræk fra hende eller ham.

Læs også: 10 gode grunde til at få en kat fremfor en kæreste

3. Fisk

Du har problemer med at binde dig – for der er altid flere fisk i vandet, hæhæ. Faktisk har du lidt samme personlighedstype som en af disse fire farlige datingtyper, du skal passe på.

4. Slange

Du har valgt at have en slange. Som kæledyr. Det er godt nok badass. Din slange er nok pænt frygtløs, når den slingrer rundt i sit terrarie. Og det er du også. Du er totalt kølig, når du sidder med din slange om halsen og fodrer døde mus. Seeeejt.

Læs også: 10 nuttede og anderledes kæledyr, du burde overveje at anskaffe dig

5. Hamster

Du er supernem at underholde. Din hamster har det for fedt med bare at drøne rundt i hamsterhjulet en hel dag. Og du har lidt den samme personlighed som dit kæledyr. Derfor er du også ret low maintenance – og det er din kæreste sikkert glad for. For du kræver ikke en 12-retters på Michelinrestaurant. Maccen er fin nok til dig.

Læs også: Kan du være sund på McDonald’s? Få svaret her

6. Fugl

Let your freak flag fly burde være dit motto. Hvis du har en fugl, er du nok lidt underlig. Forstå mig ret: Underlig på den cool måde. Du bruger nemlig ikke al din energi på, hvad andre mon tænker om dig. Du går dine egne veje – præcis, som din fugl flyver sine.

Læs også: 5 piger indrømmer: SÅ påvirkede bliver vi af Instagram

7. Eksotiske dyr

Her handler det faktisk ikke om, at din personlighed minder om dit kæledyr. For vi VED godt, at pandaer er meganuttede. Men hvis du har en panda som kæledyr, er du kold i røven. Seriøst – den hører til i det fri. Der er nogle dyr, der passer godt til at være kæledyr. Og så er der altså en masse dyr, der har det meget bedre ude i junglen, hvor de hører til.

Læs også: 8 morbide tanker, det er helt normalt at have

8. Du hader dyr

Det passer bare ikke. Seriøst? Sådan en lille, pelset muffi, der kigger på dig med sine store, blanke øjne, og bare beder dig om lidt vand, mad og kærlighed? Come on. Du er jo psykopat, hvis du hader dyr. Og sådan er det! Eller … Okay, du skal måske tage det med et gran salt. Men seriøst, prøv lige at smutte hen til en veninde og leg med hendes kattekillinger. Det skal nok få dig på andre tanker.

Læs også: Ifølge dit stjernetegn passer denne hund perfekt på dig