Dette kan du gøre, hvis du hader at gå på toilettet hos ham

Der er grunde til, at du skider hele tiden

author
Rebeca Pons

Du har muligvis manglet den længe, men nu er den her endelig. Den ultimative skideguide, hvis du hader at gå på toilettet hos din fyr. Det er ikke sundt for dig, hvis du holder dig, indtil du kommer hjem, så her er otte tips, så du kan få det bedre med at skide hjemme hos ham.

Læg et lag toiletpapir over vandet i kummen

Det lyder måske åndssvagt, men toiletpapiret tager noget af lyden, når lortet lander i vandet. Så hvis det er din store frygt, så er dette den perfekte (lorte)løsning.

Lad vandet løbe

Lyden af vand overdøver de skrækkelige lyde, når du skider. Okay, det kommer selvfølgelig an på, hvor meget tyndskid du har. Hvis du har totalt racermave, kan vi ikke love noget. Til gengæld får det rindende vand dig til at slappe af, så du ikke behøver at være så anstrengt over situationen. Hvis du føler dig anstrengt, får du kun sværere ved at skide.

Åbn vinduet

Det er ikke nogen nyhed, at lort lugter. Så hvis der er et vindue, så åbn det, så du ikke afslører dig selv, hvis han skal ind lige efter dig.

shutterstock_327874802

Træk ud, mens du laver stort

Hvis du kan mærke, at nu er det ved at være, så træk ud imens. Så kan han nemlig ikke høre den modbydelige bloblyd.

Brug masser af håndsæbe

Vi ved ikke, om det er indbildning, eller om det rent faktisk virker. Men hvis du bruger masser af håndsæbe, når du vasker hænder bagefter, kan det også tage lidt af lugten i rummet.

Kom sæbe i kummen

Inden du skal på toilettet, kan du hælde håndsæbe i kummen, det skulle nemlig dræbe den klamme stank. Så kryds fingre for, at han har købt håndsæbe, og at det er flydende.

Et lille ekstra tip:

Hvis du VIRKELIG gerne vil undgå, at du skal skide hjemme hos ham, og faktisk har et stort problem med at skide ude for dit eget hjem generelt, kan du hoppe ti gange derhjemme. Det skulle eftersigende kunne gøre, at du fremprovokerer at skulle på toilettet og får derfor gjort det hjemmefra.