Hverdag

Mærkelige ting du ikke vil indrømme, at du gør

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 9, 2016

Kom så, bare indrøm at du gør alle disse ting. Vi fortæller det ikke til nogen…

“Tjekker, hvad klokken er” på kærestens telefon, mens han er i bad

Det tæller vel ikke, som at have kigget på hans telefon, hvis du bare skulle se, hvad klokken var? Gør det? Du kan jo ikke gøre for, at du også lige kom til at se, hvem den SMS var fra? Ups!

Spiser rigtig klam mad

Du vil ikke indrømme det, men du har noget mad, som du bare elsker at spise (især med tømmermænd), men som du aldrig kunne drømme om, at indrømme overfor andre – fordi det simpelthen er for pinligt. Hvad folk ikke ved, har de ikke ondt af, så derfor spiser du bare din klamme mad videre, uden at dine veninder eller kæreste ved det.

Laver en google-søgning på dig selv

Du har et mærkeligt behov for at se, hvad der dukker op om dig, hvis man googler dit navn. Især hvis du er begyndt at date en ny fyr. For bare han ikke finder et eller andet pinligt om dig.

Spiller spil på mobilen

Pokémon GO, Candycrush, Hay Day – you name it! Du synes, det hele er sjovt. Men kunne du finde på, at gå tydeligt ude i det offentlige rum og spille, så alle kan se det? Nej, ikke i din vildeste fantasi!

Snyder i testene i damebladene

Du vil helst være Samantha i Sex and the city, og derfor får du en eller anden tilfredsstillelse ved at svare på spørgsmålene, så at du får det resultat. Så kan det godt være, du egentlig mere er en Miranda, men hvis testen siger, du er Samantha, så er du Samantha. Ikke? Du snyder kun dig selv, og det kan du godt leve med.

Dobbeltdypper din mad

Du ved det er ulækkert, men det holder dig alligevel ikke tilbage. Du skal have dip på den gulerod igen, om du så smitter halvdelen af selskabet med influenza.

Mere om