Med DENNE øl får du INGEN tømmermænd

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Hvor kunne det altså være rart, hvis man kunne drikke øl uden at få tømmermænd. Det kan man naturligvis godt … Men altså. Så er det altså bare ikke altid, man kan drikke mere end en enkelt øl. Men’s Health skriver om denne øl, du måske kan drikke fremover – OG undgå tømmermænd.

Der er naturligvis flere ting, du kan gøre for at forebygge tømmermænd. Men nogle gange kunne det altså bare være VIRKELIG rart, hvis man ikke skulle tænke så meget på det på forhånd. For måske var det jo slet ikke planen, at man skulle drikke tusind øl på en aften OG bruge HELE den efterfølgende dag med hovedet nede i toilettet. Det skete ligesom bare. Og når skaden ER sket, er det sjældent nogen vej tilbage.

Læs også: 7 challenges, du og veninderne kan lave, når I er i byen

En alkoholfri øl, man kan blive fuld af?

Ja, det lyder skørt. For du har stensikkert aldrig hørt om en, der er blevet fuld af at drikke alkoholfri øl. Men det er faktisk det, der ser ud til at blive en realitet. Fremover kan du måske drikke øl uden at få tømmermænd. Og ja … Det er faktisk, fordi øllen er uden alkohol. Men betyder altså IKKE, at du ikke kan blive fuld. Eller … Du kan i hvert fald FØLE dig fuld.

Det er professor David Nutt, der har udviklet en syntetisk øl uden alkohol. På den måde ER det altså muligt at drikke øl uden at få tømmermænd – OG samtidig blive tipsy. I øllen er der nemlig tilsat molekyler, som påvirker de samme receptorer i hjernen, som øl gør. Det er ret smart.
Og selvom vi synes, at de fleste shots er noget af det ALLERBEDSTE at drikke, når man er ude med veninderne, så kan vi altså også godt lide øl. Og hvis man kan drikke øl uden at få tømmermænd, så er vi helt klart game.

Vi håber sådan, at denne øl snart kommer på markedet.

Læs også: 5 random myter om alkohol, du ikke bør tro på