Nu kan du få verdens SØDESTE Harry Potter-julepynt

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

ELSKER du virkelig “Harry Potter”? Altså, sådan at det på ingen måde kan blive jul, medmindre du binger alle otte film i december … Så får du sikkert svært ved at styre din entusiasme, når vi fortæller dig, at du nu kan købe julepynt med “Harry Potter”.

Læs også: Denne Harry Potter-karakter er du ifølge dit stjernetegn

JA! Du læste rigtigt. Hallmark har nemlig lavet juletræspynt med alle karaktererne fra din yndlingsfilm fra barndommen. Det er jo den perfekte undskyldning for at smide de gamle, krakelerede julekugler til storskrald og istedet pryde juletræet med dine favoritkarakterer fra “Harry Potter”.
Du kan for eksempel få Harry, Hermonie og Ron på kosteskaft.

ENDNU flere udgaver

Hvis du gerne vil have et større udvalg af karaktererne – no probs! Med denne pakke får du både det fantastiske trekløver af Harry, Ron og Hermonie, samtidig med at Snape, Dumbledore og selveste mørkets herre kan pynte på dit juletræ.

Måske du savner en lille fyr med store ører? Ham som ALTID ville være der for Harry. Så kan du godt pakke din skuffelse væk – for selvfølgelig er der også en juleudgave af Dobby. Yay!

Er du ikke til alt for flashy julepynt? No worries. Du kan for eksempel vælge en af de lidt mere diskrete udgaver som Harrys ugle Hedwig.

Vil du blive lidt mere i “Harry Potter”-universets ånd og skabe lidt mystik omkring din julepynt? Så kan du jo vælge fordelingshatten til dit træ. Her skal dine gæster selv være “Harry Potter”-fans for at opdage forbindelsen.

Læs også: Folk, der pynter tidligt op til jul, er lykkeligere