Nu kan du få M&M’s med Nutella-smag

Læs om M&M's med Nutella-smag, som er den helt nye smagsvariant

author
Annemarie Friis Persson

Jeg ved, hvad du tænker. Det er for godt til at være sandt! Men den er god nok … Den amerikanske slikfabrik Mars Wrigley, som blandt andet står bag M&M’s, lancerer til april i år M&M’s med Nutella-smag. Elsker du også Nutella? Så læs med her.

Problemet er løst

Det er vist ingen hemmelighed, at vi ELSKER Nutella her på redaktionen. Let’s be honest, Nutella gør jo alting bedre! Har du for eksempel prøvet vores pandekagelagkage med Nutella? Eller hvad med vores Nutella-shots? Lige siden vi læste nyheden om M&M’s nyeste smagsvariant, har vi slet ikke kunnet få armene ned. Det er jo drømmen!

Der er kun ét problem med Nutella, hvis man kan kalde det det – det sviner! I hvert fald hvis du ligesom jeg godt kan finde på at spise Nutella direkte fra glasset med en ske. Det har Mars Wrigley heldigvis løsningen på. Ved at kombinere de to bedste ting i verdenen – og her taler jeg selvfølgelig om de små knapper af mælkechokolade og chokoladesmørepålæg med hasselnødder, har de gjort det muligt for os at fortsætte med vores guilty pleasure helt uden noget svineri. Den nye smagsvariant er fyldt med cremet, nøddeagtigt fyld og overtrukket med den klassiske mælkechokolade og sukkerlage i alle regnbuens farver. Det skriver People. Det er godt nok ikke den “rigtige” Nutella, men en hasselnød-spread, der minder om. Og mon ikke den smager MINDST lige så godt?

Læs også: VIDEO: 3 lækre opskrifter med Nutella

USA exclusive …

Ligesom så mange andre ting vil den legendariske chokolade desværre ikke være til at få fat på andre steder end i USA til april. Sorry! Det er endnu uvist om M&M’s med Nutella-smag nogensinde kommer til Danmark. But fingers crossed! Ellers er M&M’s nye smagsvariant helt sikkert værd at rejse over Atlanten for. Samtidig kan du jo aflægge M&M’s World et besøg. Det er da en god undskyldning for at bestille en rejse her i den mørke, kolde tid!

Læs også: Sådan får du nemt råd til at rejse