Nu kommer der en ny Klokkeren fra Notre Dame-film: Du skal VIRKELIG glæde dig

Glæder du dig også til, at der kommer en ny klokkeren fra notre dame-film? Så læs med her.

author
Mette Pabst

Er man fan af alle de gode, gamle Disney-film, så kan man slet ikke få armene ned lige for tiden. Og den her Løvernes Konge-trailer fejede da også fuldstændig benene væk under os.

Og nu har Disney hevet en helt gammel klassiker frem fra gemmerne: Nu kommer der nemlig snart en ny Klokkeren fra Notre Dame i en live-actionudgave. Det skriver flere medier.

Den oprindelige historie

De fleste kender historien om klokkeren fra Notre Dame. En verdensberømt roman af franske Victor Hugo fra 1831, som Disney i 1996 fortolkede i en tegnefilm.

Vi følger hittebarnet Quasimodo, der vokser op fjernt fra mennesker i Notre Dames klokketårn. Quasimodo er pukkelrygget og vansiret. Og hans hittefar, præsten Frollo, fortæller ham, at han bliver nødt til at være i tårnet for altid, fordi almindelige mennesker ikke vil kunne acceptere ham. Men så er der sigøjnerprinsessen Esmaralda … Og hun vender op og ned på Quasimodos liv.

Læs også: Den her Snehvide-fanteori vil fucke med din barndom

Hvem skal spille klokkeren?

Det er David Henry Hwang, der blandt andet har co-produceret serien The Affair, som skal skrive manuskriptet til den kommende film, mens Josh Gad og Mandeville Films skal producere.

Og det ser ud til, at Disney allerede har fundet deres pukkelryggede klokker. Producer Josh Gad var med i Disneys genindspilning af Skønheden og Udyret, hvor han spillede Gastons håndlanger, LeFou, og der er tale om, at han skal spille den ikoniske rolle som Quasimodo.

Sådan så han ud i Skønheden og Udyret.

View this post on Instagram

Back home and ready to jump into work!!

A post shared by Josh Gad (@joshgad) on

Musikken bliver formentlig lige så vild og dyster som i tegnefilmen. Disney har i hvert fald bedt to af de originale sangskrivere fra 1996 om at lave musikken til den nye film. Alan Menken og Stephen Schwartz. De to har også lavet musikken til Disneys Pochahontas.

Vi glæder os SÅ meget til, at der kommer en ny Klokkeren fra Notre Dame-film. Men vi ved endnu ikke, hvornår den får premiere … Imens vi venter, kan du tage denne her quiz og se, hvilken Disney-film der passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn.

Foto: Disney