Romkugler med rom

Hverdag

Opskrift: Romkugler, du kan blive fuld af

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den februar 9, 2018

Okay, romkugler laves jo normalt uden rom trods navnet. Men det har vi altså lavet om på. Derfor får du her opskriften på de lækreste romkugler MED rom. Så kan du passende spise dig fuld.

Se i videoen nedenfor, hvordan du laver romkugler med rom.

Romkugler, du kan blive fuld af

Endelig får du opskriften på romkugler, der rent faktisk indeholder ROM 🎉😍 Hvem skal du spise dig fuld med? 😋😅Find opskriften her: https://shero.dk/hverdag/opskrift-romkugler-du-kan-blive-fuld-af/

Posted by Shero on Friday, February 9, 2018

Det skal du bruge

Antal: 20 mellemstore romkugler

4 chokolademuffins
1 roulade
1 marzerintærte
60 ml rom
10 dråber romessens
2 spsk kakaopulver
4 tsk marmelade
Krymmel

Sådan gør du

Skær eller knæk de fire chokolademuffins, rouladen og marzerintærten i mindre stykker, og læg dem i en skål. Rør lidt rundt, så kagerne bliver brudt i endnu mindre stykker. Tilsæt rom, og rør lidt rundt igen. Tilsæt nu romessens, kakaopulver og marmelade, og pisk det hele sammen, indtil massen er ensartet og blød. Dette kan enten gøres med et piskeris eller en røremaskine.

Tril nu massen til 20 mellemstore kugler. Rul dem herefter i krymmel. Det kan være lidt svært at få det til at hænge på, så vær ikke bange for at mase det lidt ind i romkuglerne. Nu er der bare tilbage at servere kuglerne for dine gæster eller dig selv og så blive lidt småsnaldret.

Prøv også vores lækre, snaskede skildpaddemuffins.