Overblik: 6 lækre shots, du burde lave til din fest

Et overblik over lækre shots, man kan lave

author
Emilia Jacobsen

Lækker er måske ikke det første ord, du kobler sammen med shots, men hvis du tænker dig om, har du så ikke også prøvet at få nogle lækre shots på et eller andet tidspunkt? Her hos Shero prøver vi i hvert fald KUN at lave lækre shots, og derfor giver vi dig her det perfekte overblik over seks lækre shots, du kan lave til din fest. Klik videre, og find lige præcis DIT yndlingsshot.

Læs også: Alle har en tequilahistorie: Her kan du læse 8 sjove af slagsen

De lækreste shots med Nutella og Kinderæg

Findes der mon en bedre blanding end Nutella og Kinder? Det er vi ret overbeviste om, at der ikke gør. Og når der så bliver tilføjet lidt alkohol, så springer det altså skalaen af lækkerhed. Wow for nogle lækre shots, du kan lave her! Tjek i videoen nedenfor, hvordan du gør, og find ellers opskriften lige her.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/2042484852655780/

Kinder Bueno-shots

Hvorfor ikke blive i Kinders tegn, når nu Kinder-chokolade smager SÅ godt? Kender du egentlig overhovedet en, der ikke kan lide Kinder? Nej, vel? Og Kinder Bueno er altså et af de RIGTIG gode produkter derfra. Når de bliver lavet til lækre shots, kommer du i himlen. Bare vent. Se, hvordan du laver shotsene i videoen nedenfor, og find opskriften her.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1948901608680772/

De bedste Skildpaddeshots

Der er simpelthen bare for få chokoladeshots i verden, og det har vi altså formået at gøre op med. For her får du de lækreste shots lavet på Toms Skildpadder. De smager SÅÅÅÅÅÅ godt! Prøv at gøre os kunsten efter som i videoen, og få hele opskriften lige her.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1935974513306815/

Lækre shots med farverige Skittles

Er du til fest og ikke mindst farver? Så skal du helt klar bruge vores opskrift på de her shots. Det bliver vist ikke mere farverigt end det. Så bare kom i sving, og fyr op for farverne og den lækre søde smag. Tjek videoen for at se, hvordan du gør.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1921473911423542/

Sjove poppop-shots

Husker du slikket fra din barndom, der poppede i din mund, når det rørte din tunge? Det har nu fået et nyt og voksent liv i form af shots. Jep, den er god nok, og de er SÅ lækre, at du bare MÅ prøve at lave dem. Find opskriften her, og se, hvordan du bærer dig ad i videoen.

https://www.facebook.com/dit.shero.ekstrabladet/videos/1975818772655722/

Verdens bedste Nutella-shots

Vi vender lige snuden mod en sidste omgang chokoladeshots. Vi må nemlig ikke glemme at vise dig verdens bedste Nutella-shots. De SKAL bare laves og smages på et eller andet tidspunkt i livet – du vil IKKE fortryde det. Se, hvordan du gør i videoen nedenfor.

Nutella-shots

#Sherotipsy Vi så en video med Nutella-shots og cravede dem med det samme <3 Her er vores, vi kunne drikke dem hele weekenden.PSST! Nutella feder ikke, når det kommer i shots 😉 Læs mere her: http://shero.dk/hverdag/video-saadan-laver-du-de-bedste-nutella-shots/

Posted by Shero on Friday, March 17, 2017

Læs også: 8 situationer, du kender, når du drikker shots