Disse piller får dine prutter til at lugte af blomster og chokolade

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Selvom det er helt naturligt at prutte, så ER det altså ikke altid superlækkert at lugte til dem. Men dét kan måske blive anderledes. En mand har simpelthen opfundet en pille, der får dine prutter til at lugte af blomster og chokolade. Det skriver Mirror.

Det er virkelig ikke smart, hvis du render rundt og holder på dine prutter. Men det er samtidig heller ikke særlig fedt at gå rundt blandt folk og prutte løs. For ja, ALLE ved jo, at lugten af lort er alt andet end nice. Men måske kan det blive anderledes fremover … En franskmand hævder i hvert fald, at han har opfundet en pille, der kan få dine prutter til at lugte af blomster – og aaalt muligt andet skønt.

Umiddelbart skulle der ikke være noget unaturligt ved pillen – det fortæller han i hvert fald. Han fortæller også, at pillen kan fungere som en form for kosttilskud, der også er tilsat forskellige lugte. Og det er altså de lugte, der kan få dine prutter til at lugte at blomster og andre dejlige ting.

Læs også: Så nemt slipper du af med oppustet mave på UNDER 1 time

Pillen er helt ufarlig

Selvom der faktisk er flere mænd, der tænder på deres kærestes prutter, så er piger altså VIRKELIG lang tid om at turde prutte foran kæresten. Det er, som om man skal have været kærester i evigheder, før det sker. Og det er naturligvis ikke altid supersmart. Måske kan pillen fremover få dig til at prutte løs..?

Vi ved altså ikke helt, om vi tør spise disse piller. Og selvom de højst sandsynligt er ganske ufarlige, så virker det altså bare superskørt. Har du det også sådan? Eller kunne du godt finde på at spise en pille, der får dine prutter til at lugte af blomster og chokolade?

Læs også: 4 sexstillinger, hvor der er mindst risiko for, at du slår fisseprutter