8 romantiske komedier, du skal se på Netflix i 2019

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er romantiske komedier ikke bare det BEDSTE? Pigen får fyren til sidst, de græder, DU græder, der er chokolade og popcorn over alt, og du. Er. SÅ. Glad. Er du i tvivl om, hvad du skal se, næste gang du skal binge film med din BFF? Så tjek vores liste ud med disse otte romantiske komedier, du skal se på Netflix i 2019.

Læs også: 13 VIRKELIG creepy gyserfilm, du skal se i 2019

1. Someone Great

Efter at musikjournalisten Jenny har slået op med sin kæreste, venter en aften fyldt med fest, forviklinger og selvransagelse for Jenny og hendes to veninder. Genial romantisk komedie, du ikke skal snyde dig selv for på Netflix i 2019. Og soundtracket er også virkelig godt!

2. Always Be My Maybe

Sasha er en verdenskendt kok. Marcus er musiker, taber … og Sashas barndomsven og første knald. Nu mødes de, 15 år senere. Er gnisten der stadig? Og kan de forene deres MEGET forskellige liv?

3. Isn’t It Romantic

Rebel Wilson spiller arkitekten Natalie, der HADER romantiske komedier. Men en dag slår hun hovedet og er pludselig fanget i en klichéfyldt og MEGET romantisk verden. Spoiler: Liam Hemsworth er med – og han er BÅDE lækker og sjov!

Læs også: 6 situationer, du kender, når du har set for meget Netflix

4. The Last Summer

En gruppe teenagere fra Chicago kæmper med drømme, indbyrdes relationer og med at finde sig selv, sommeren før de skal på college.

5. The Perfect Date

Brooks er sød og charmerende. Men han mangler desperat penge for at komme ind på sit drømmeuniversitet Yale. Da han pludselig kan tjene nogle hurtige penge ved at være en ung, rig piges date, får han en ide. For hvorfor ikke gøre det til en forretning?

Pssst – vi ELSKER The Perfect Date, og har faktisk skrevet om den før lige her.

6. Trods Alt

Spansk road trip-film lyder måske ikke som det mest typiske rom-com-univers. Men den her er bare sååå god og bestemt en af de romantiske komedier, du skal se på Netflix i 2019. Fire søstre opdager en chokerende familiehemmelighed, da deres mor dør. Derfor tager de på en rejse for at finde ud af, hvor de stammer fra.

Læs også: 7 tegn på, at du er i et forhold med Netflix

7. Oh, Ramona!

16-årige Andrei er lidt nørdet og akavet. Og så er han VILDT forelsket i Ramona fra skolen. I hvert fald ind til han møder den smukke receptionist Anemona på en ferie.

8. Murder Mystery

Adam Sandler spiller en politibetjent fra New York. Jennifer Aniston spiller hans frisørkone. På en længe ventet ferie til Europa skal de pludselig opklare et mystisk mord på en milliardærs yacht.

Læs også: Er I klar, Upper East Side? Der kommer en ny Gossip Girl-serie