SÅ mange gange om dagen lyver fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Ja, ja … Det er helt normalt at stikke en hvid løgn en gang imellem. Men måske ikke SÅ ofte, som fyrene gør. For ja. Fyre lyver ret mange gange om dagen. Det viser en undersøgelse, skriver Daily Mail.

Der findes naturligvis tidspunkter, hvor det kan være helt okay at lyve. Men det gælder altså ikke hele tiden. Og måske heller ikke flere gange om dagen. Eller hvad? En undersøgelse viser i hvert fald, er fyre har det med at lyve reeet mange gange om dagen. Faktisk lyver fyre i gennemsnit op til seks gange i løbet af en dag.

Det er normalt at fyre lyver

Ifølge undersøgelsen viser det sig, at det slet ikke er unormalt for fyre. Det gør det naturligvis ikke i orden … Men det er nu engang sådan, virkeligheden ser ud.

Måske undrer du dig over, hvordan man kan finde på seks løgne i løbet af en dag. Men faktisk kan det sagtens være den samme løgn, fyrene kommer med. Og ofte er det faktisk ret “ligegyldige” ting …

Den mest almindelige er “Der er ikke noget galt – jeg har det helt fint”, hvis for eksempel en kæreste spørger, om alt er okay. Der er selvfølgelig nogle ting, der er ret vigtige at tale med sin kæreste om. Men hvis en fyr lyver om, at der ikke er noget galt, så kan det altså SAGTENS være, at han bare har en dårlig dag. Og det har højst sandsynlig ikke noget at gøre med hans kæreste.

Læs også: 8 hemmeligheder, kvinder aldrig fortæller deres mænd

Piger lyver også

Fyre lyver … Men det gør piger altså også. Men til gengæld kun halvt så meget. Og kan du mon gætte, hvad vores foretrukne løgn er? Yes. Det er nemlig den samme som fyrenes. Vi siger det bare ikke nær så mange gange på en dag, som de gør.
Men hvorfor lyver fyrene dobbelt så mange gange som os? Det KAN være, at fyre bare får stillet spørgsmålet mange flere gange, og at det er DERFOR, der kommer til at lyve så meget. Hvad tror du?

Læs også: Derfor vil du ikke fortælle ham, at du er sur, selvom du er det