Glad hver eneste dag

Hverdag

Sådan bliver du glad hver eneste dag

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den september 12, 2016

Du spørger måske dig selv “Hvordan bliver jeg glad hver dag?” Vi ønsker alle at være lykkelige og glade hver eneste dag. Tænk hvis der faktisk findes en opskrift på dette?

Find din egen positive sætning

Hvad vil du have godt af at høre hver dag? “Jeg er smuk” eller måske “Jeg kan gøre det”? Find en opmuntrende sætning, som du skal fortælle dig selv hver dag for at forebygge, at du bliver ked i løbet af dagen. Er din selvtillid ikke i top, så brug tid på at sige til dig selv, at du er smuk – og gerne flere gange om dagen. Til sidst vil du have overbevist dig selv, og det vil være slut med at få ødelagt din dag.

Tænk over, hvad der før har ødelagt din dag? Find din egen personlige opmuntrende sætning, som får dig i godt humør!

Skriv dagbog

Flere studier har vist, at du får det bedre, hvis du skriver alle de ting ned, som du er taknemmelig for. Du lærer på den måde at værdsætte selv de små ting i hverdagen. Skriv fem ting ned i din dagbog hver dag, som gør dig glad. Hvis du får det ind i din morgenrutine, vil du starte dagen positivt, og det vil smitte af på resten af dagen. Du kan umuligt få en dårlig dag, når du har fokuseret på det gode fra start af.

Det behøver ikke være en dagbog, du kan også hente app’en Gratitude til din telefon, hvor du også kan skrive de fem ting, du er glad for, ned.

Stræk ud

Intet føles så godt som at starte dagen med at strække ud. Hvis du bare bruger fem minutter om morgenen på at få dine lemmer klar til dagen, kan det være med at til at gøre resten af din dag god. Du skal ikke undervurdere en god start på dagen.

Udstrækning holder din krop sund og dit hoved skarp. Du behøver ikke lave noget fancy, som yoga-tricket ‘hunden’, nogle helt simple udstrækninger kan også gøre det, så du kan blive klar til dagen.

shutterstock_174531506

Grin

Nej, du behøver ikke starte på et af de der latterkurser, men de har en pointe. Vi glemmer allesammen engang imellem at grine. Latter gør dig rolig, øger dit immunforsvar, og giver dig mere energi i hverdagen. Hvis du husker at grine, skaber du en tættere relation til andre så glem aldrig at grine i løbet af en dag. Se en sjov YouTube video, ring til din sjove veninde eller dans alene i din stue.

Gør hvad som helst, som kan få dig til at grine, det er ligemeget, at det er skørt. Faktisk jo mere skørt jo bedre. Et godt grin kan redde alle dårlige dage.

Lav en smoothie

En lækker og sund morgenmad er den bedste start på dagen. Hvis du har tendens til at gribe en hurtig og nem morgenmad på vejen, så du kan starte en travl og hektisk dag, skal du stoppe dig selv lige nu. Du kan sagtens få en nem og hurtig morgenmad, og stadig lave den selv. På denne måde ved du præcis, hvad du indtager, og sikre at det er noget, der er godt for dig, og som giver dig energi til at klare resten af dagen.

Det eneste du har brug for er en smoothie med dine yndlings frugter og grøntsager. Selvfølgelig vil det tage lidt tid at lave, men du vil få en sund og god start på dagen, som vil hjælpe dig med at få den bedste dag – fuld af energi.

 

Kilde: PowerOfPositivity

Mere om