Sådan forebygger du tømmermænd

Gode råd mod tømmermænd - du skal forebygge tømmermænd

author
Søs Lytjohan

Vi kan ikke garantere, at du slet ikke får tømmermænd, og vi har ikke noget mirakelmiddel mod tømmermænd. Ja, sorry, we know. Men vi kan hjælpe med, at de slet ikke bliver lige så slemme, som de plejer at være. For hvem er ikke mere træt af at ligge i fosterstilling hele næste dag med et hoved, der føles, som om det er ved at eksplodere? Vi er pænt trætte af det i hvert fald.

Drik vand – INDEN

Ja, inden. Hvorfor? Fordi dehydrering er noget af det, der får vores tømmermænd til at føles en milliard gange værre. Du kender den knaldende hovedpine? Den stammer hovedsageligt fra dehydrering.

Alkohol dehydrer dig, plus at din krop også bliver mere dehydreret, når den prøver at bekæmpe tømmermænd. Og når du så som noget tredje måske er lidt dehydreret, fordi du ikke har fået vand nok i løbet af dagen, så gør det kun ondt værre. Så før du starter på alkoholen, så sørg for at have drukket to liter i løbet af dagen.

 

Gå amok i sund fedt

Nødder, fisk og avocado har én ting tilfælles. De indeholder sund fedt. Husk, at du bruger avocado, når du laver guacamole, så du skal spise nachos som pre-drinks snacks. God undskyldning, ikke? Der ligger et lille lag i dine tarme (ja, det lyder nasty, men det er smart), som gør, at alkoholen har sværere ved at absorbere i dine tarme.

Tunge måltider kan sende dine tarme på overarbejde, og det vil gøre, at alkoholen absorberes hurtigere, så husk, at holde dig til lette måltider og snacks op til og under din aften med alkohol.

 

Drop salten

What!? Ja, den er god nok. Drop salten – altså mens du drikker alkohol. Salt indeholder nemlig natrium, der gør, at din krop hurtigere optager mere alkohol. Og korrekt, det hjælper altså ikke mod dine tømmermænd. Øv!

 

Drik vand – imens

Ja, så er vi tilbage ved vandet. Som vi skrev tidligere, dehydrerer alkohol, så selvom du er hydreret, når du begynder at drikke alkohol, er det faktisk ikke nok til at dæmpe dine tømmermænd. Alkoholen dehydrerer dig nemlig i så høj en grad, at du bliver nødt til at drikke vand, mens du drikker alkohol. En drink, et glas vand, en øl, et glas vand og så videre.

Kilde: Thisisinsider