Sådan kan du komme af med din usikkerhed

Du kan sagtens lære at få selvtillid, se her hvordan.

author
Søs Lytjohan

Usikkerhed omkring sig selv kan meget nemt og hurtigt give dårligt selvværd. Men det er der bare absolut ingen grund til at have. Og selvom man siger det til sig selv, så er det bare så fandens svært at overbevise sig selv om, at man er fab, når man nu har fået det stik modsatte i hovedet. Kender du det, men vil gerne lære, hvordan du kan få selvtillid og selvværd?

LÆS OGSÅ: Sådan kan du få mere selvtillid i sengen

Sådan kan du få selvtillid og selvværd

Ligesom skuespillerinden Hilary Duff, kan du godt få vendt din usikkerhed. Hilary Duff italesatte forleden sin tidligere usikkerhed i et Instagramopslag. Jep, selv superstjerner kan være usikre på sig selv.

Hilary Duff skriver, at hun ikke var glad for sine ben. Det er hun i dag, for jo ældre hun blev, jo mere gik det op for hende, at hendes ben jo er lavet til at bære hende og sætte hende i løb, så hun kan lege med sin søn. Og der er kroppen altså ret fantastisk. Ben, der skal bære os hver eneste dag, en mave og ryg, der skal holde os oprejste, og arme, der skal kunne løfte alle mulige ting hver dag.

Kroppen har altså en funktion, og det handler ikke bare om at se godt ud.

Der har hun altså fat i noget, hende Fru Duff. Det har hjulpet hende med at få det bedre med sig selv, fordi hun har indset, hvad hendes krop skal bruges til, og hvor fantastisk menneskekroppen egentlig er. Og den selvsikkerhed vil hun gerne give videre til andre unge kvinder, for hun ved, hvordan det er at være usikker.

Vi er vilde med hendes tanke, som jo slet ikke er indbildning, men sandhed. Er det muligt at bestille en kæmpe dosis Hilary Duff, tak?! Hun er en kæmpe inspiration.  Tør du følge hendes opfordring til at dele, hvad du er superglad for ved dig selv? Husk at bruge de samme tags som hende.

 

 

Kilde: Hellogiggles

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med dit selvhad