Så er den nye Løvernes Konge-trailer her: Simba er ALT for cute

Se den fulde Løvernes Konge-trailer her!

Foto/ Disney

author
Freya Bjørnlund

Vi fik gåsehud, da vi så den første trailer til Løvernes Konge. Men nu er den FULDE Løvernes Konge-trailer her altså – og den er ENDNU vildere end den første. Hvis du er i tvivl om, om du skal hoppe i biografen og se den nye Løvernes Konge-film, når den kommer, så tjek lige denne trailer. Vi er reeet sikre på, at du heller ikke kan få armene ned bagefter.

For ja, nu er den fulde Løvernes Konge-trailer endelig ude, og den viser ENDNU mere af det, vi elsker og kender fra det vilde savanneunivers. Og samtidig er det hele altså bare SÅ anderledes …

Læs også: Hvilken Disney-prinsesse er du ifølge dit stjernetegn? Find ud af det her

Hakuna Matata

I den fulde Løvernes Konge-trailer træder Scar ind på scenen. Den VÆRSTE forræder af dem alle! Han så virkelig væmmelig ud i tegnefilmen, men han ser altså næsten ENDNU mere modbydelig ud her.

I den fulde Løvernes Konge-trailer får vi også et par glimt af den voksne Simba i junglen. Og til slut møder vi også lynhurtigt Timon og Pumba, der synger lige så skønt, som de plejer. Vi kan næsten ikke vente, til filmen får premiere i biografen den 17. juli 2019. Og det kan du stensikkert heller ikke, når du har set traileren.

Men faktisk er det ikke kun den fulde Løvernes Konge-trailer, der får os til at hoppe af glæde. Der er nemlig MANGE flere genindspilninger af Disney-film på vej. Se bare DISSE trailere. Det ser jo alt sammen SÅ fedt ud! Har du for eksempel set Dumbo? Han er jo såååå cute! Læs også: En Disney-drøm bliver til virkelighed: Se ALLE Disney-film online ET sted

https://www.youtube.com/watch?v=7TavVZMewpY   Kan du heller ikke få nok af Løvernes Konge? Eller er du bare MEGAfan af Disney? Så vil du højst sandsynligt eeeelske disse Disney-tatoveringer.