Fries before guys

Hverdag

Shero anbefaler: Fries Before Guys

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den juni 19, 2017

Det er mandag, og det betyder, at det er tid til, at vi giver dig vores allerbedste anbefalinger. Denne uge handler det om en megacool podcast, jeg personligt er blevet vild med i en fart. Altså, hvor fedt er navnet ikke også lige? Fries Before Guys! Jeg er viiild med det.

Hvad?

Fries Before Guys er en podcast, der præsenteres af to veninder ved navn Nanna og Josephine. Det er en samtalepodcast, der giver et ret god indblik i at være ung kvinde i 20’erne, og som de så godt siger det – med en dertilhørende kvartalskrise. Det kender vi vist alle!

De reflekterer hver uge over et specifikt tema, hvor de er superærlige, fordi de gerne vil bryde tabuer og normer. Som de selv siger: ‘Podcasten handler om livet, glæden, angsten, forvirringen og forventningerne. Det handler om dig’.

Hvorfor?

På Shero redaktionen bliver vi meget inspireret af kvinder, der tør sige tingene, som de er. Piger, der dropper filteret, og som ikke har lyst til at leve efter idealer. Dét er sgu sejt! Nanna og Josephine er simpelthen så ærlige, og når man lytter til deres sjove samtaler, får man en følelse af, at man burde være veninder med dem. Jeg sidder i hvert fald hele tiden med den der følelse af, at ‘Hey, det kunne være mig det der.’ Det er virkelig relaterbart, og så er det bare fedt at koble af til en podcast, hvor de sætter ord på ens egne tanker.

Der er vist ikke rigtig noget, de ikke tør tale om i deres podcast, så det er superbefriende og giver den der følelse af girlpower. Kan man nogensinde få for meget af det? Neeeej, da!

Advarsel! Hvis du hører den i bussen, kan det være, du kommer til at grine offentligt!

Mere om