Jeg hader, når folk smasker

Hverdag

Situationer, du kender, hvis du hader, når folk smasker

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den februar 17, 2017

Hvis folk spørger dig, hvorfor du hader, når folk smasker så meget, har du svært ved at forklare hvorfor. Det gør du bare, og du har det præcis som nedenstående situationer.

Du kan ikke fokusere på andet

Hvis der først er en, der begynder at smaske, så kan du ikke fokusere på andet. Det tager simpelthen al din opmærksomhed, og selvom du prøver at tænke på noget andet, så kan du ikke lade være med at registrere det. Det er ret dumt, nu hvor du hader det så meget. Men netop fordi du hader det så meget, kan du ikke lade være med at fokusere på det. Du ville ønske, at du kunne lade være. Men på den anden side ville det bare være smartere, hvis folk helt stoppede med at smaske. Problem solved then.

Du får det fysisk dårligt

Det er svært at forklare, men hvis du hader, når folk smasker, så kender du den ubehag i kroppen, der opstår, når du sidder til bords med en, der smasker. Du mister din appetit, du får kvalme, og du får det mærkeligt i kroppen. Du kan ikke styre det, når der først er en, der går i gang med at smaske, så sætter det det hele i gang i kroppen, og det føles ikke rart.

Du har lyst til at råbe

Når personen nu har smasket mindst ti gange, begynder du at føle dig magtesløs. Du får lyst til at råbe, ‘STOP NU MED AT SMASKE’, men det ved du godt, du ikke helt kan tillade dig. Personen gør det ikke med vilje, men alligevel er du lige ved at skrige personen ind i hovedet, at det smaskeri skal stoppes lige nu! Du ved nemlig ikke, hvor meget længere du kan klare den ubehag i kroppen.

Du forstår det ikke

Mens du sidder og hører på personen, der smasker så meget, kan du ikke lade være med at undre dig. Kan personen ikke høre sig selv? HVORFOR smasker personen så meget? Du prøver at analysere dig frem til en forklaring. Men det hjælper dig egentlig ikke, for du bliver bare mere irriteret.

Du ved ikke, hvad du skal gøre

Det er virkelig frustrerende, for du ved ikke, hvad du skal gøre. Du vil ikke gøre personen ked af det ved at sige, at hun smasker. Men det er måske bedre at sige det helt stille og roligt og forklare dit problem? Fordi det er jo i bund og grund dit problem. Det er jo dig, der er helt hysterisk omkring det. Det vil være bedre at sige det roligt end at komme til at råbe ‘STOP NU MED AT SMASKE!’ ud af det blå.

Mere om