8 tegn på, at du er afhængig af Instagram

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Hvis du hiver telefonen frem flere gange om dagen for at finde ud af, at der kun er kommet to nye billeder frem på dit feed siden sidst, tyder meget på, at du er besat af Instagram. Ja, du er endda måske fuldstændig afhængig af Instagram.

Læs også: 5 piger indrømmer: SÅ voldsomt bliver vi påvirket af Instagram

1. Filter-life

Du prøver alle filtre af, inden du poster et billede. Og du ender altid med at vælge det samme filter alligevel, men du skal liiige være sikker.

2. Stalker dig selv

Når en ny person følger dig, går du ind og stalker dig selv, for at se hvad din nye følger ser. Det er mærkeligt at gøre, men alligevel giver det SÅ meget mening for dig.

3. “Hende følger jeg ikke … “

Du ved, at du er afhængig af Instagram, når du har en person, som du dagligt går ind og stalker, men du følger ikke personen. Du vil jo bare gerne se, hvad din kærestes ekskæreste går og laver!? Det må hun ALDRIG finde ud af.

4. Du bliver såret …

når du mister følgere. Du kan ikke lade være med at tage det en anelse personligt. Hvad gjorde du forkert? Please kom tilbage.

5. Hashtag blessed

Dine veninder gør grin med, at du bruger så mange hashtags. Øh, hvordan skal random folk ellers finde dig?

6. Photo shoot

Du tager MINDST 10 billeder i streg. Og du bliver ved, til du har taget den helt perfekte selfie. Andre vil måske mene, at de ser helt ens ud, men det gør de jo overhovedet ikke!?

7. Likes

Du overvejer, om du skal slette billedet igen, hvis det ikke får mange likes. Du føler af en eller anden grund, at det er lidt pinligt. Den selfie var megagod, hvorfor er der ikke nogen, der kan se det?

8. Rekord

Du bliver begejstret, når du slår din personlige rekord i antal likes. Og så føler du dig ekstra nice den dag.

Læs også: 9 Instagramhacks til at stalke personen, du er vild med